Реклама / Ads
0| 5964 |22.10.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Холандската пост-пънк група The Ex е акцентът на осмия "Аларма Пънк Джаз Фест"

.
Легендарната холандска пост-пънк група с 33-годишна история The Ex пристига в България за осмото издание на "Аларма Пънк Джаз Фест", съобщиха организаторите на събитието, което често кани в България по-предизвикателно и експериментално звучащи изпълнители.
 

Тази вечер в "Дом на киното" те ще представят песни от 12-те си албума, включително от най-скорошния в дискографията им - Catch My Shoe. За музиката им са характерни както заигравки с пънк, нойз и джаз музиката, така и с елементи от африканската и източноевропейската музика.

В програмата за вечерта попадат и македонците Bernays Propaganda, които вече са включвали България в мащабните си европейски турнета на няколко пъти, включително и със страничния си проект Хахаха. Bernays Propaganda са също така открити активисти за правата на животните и трезвия начин на живот, поради което в "Дом на киното" ще се сервира веганска храна.

Концертът ще бъде открит и закрит от български групи – Котки под коли, които миналата година подгряваха концерта на No Age от САЩ и Handsome Furs от Канада, и Трендафил и Чугра пред които предстоят и изяви на 26 и 27 ноември като част от програмата на тридневното събитие "20 години след Димитър Воев".

Изпълненията започва в 21 ч., а билетите са на цена 25 лв.

Програмата на осмия "Аларма Пънк Джаз Фест" продължава на следващия ден в Чешкия център с шведско-норвежката фрий джаз формация The Thing, които ще бъдат подгрявани от Morebasser, страничен проект на Свилен Иванов от "Трендафил и Чугра". Билетите в мрежите на "Ивентим", "Тикетплюс" и "Тиксгейт" са на цена 10 лв, а в деня на събитието цената скача на 40 лв.

В сряда фестивалът ще закрие с Trio C Tot de Derde от Холандия, а домакин на събитието отново ще бъде Чешкия център. За този концерт билетите са на цена 5 лв.

Всички концерти ще се предават пряко по програма "Христо Ботев" на БНР.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10496 |19.10.2012 Разбий кода и вземи куфарчето на Бонд… . 0| 8098 |17.10.2012 "Новата религия" на Деймиън Хърст в България . 39| 13830 |16.10.2012 Хр. Мутафчиев: Срам за българската журналистика! . 9| 38606 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads