Реклама / Ads
13| 8739 |10.03.2010 АРТ ДЖУНГЛА

Интриги за имоти и любовници естествено витаят около елитите

.
Щом си публична личност, трябва да понасяш такива въпроси и да им отговаряш, коментираха експерти темата: "Мрази ли българинът успелите?"
 

Българските елити не могат много да понасят бремето на публичната роля; това, чуждият поглед да те оглежда, критикува, да натоварва върху теб собствените си комплекси и травми, коментира по БТВ Георги Лозанов, медиен експерт, темата за това защо българинът мрази успелите.

Какво направи президентът, когато някой с половин уста го попита има ли милиарди, коментира Лозанов. Естествено, че за публичните личности ще вървят интриги за имоти и любовници. Щом си там, ще трябва да понасяш такива въпроси и да им отговаряш, обясни той и напомни случая Клинтън. Да си публична личност означава да отговаряш на представите на хората, а когато не е така, да им позволиш да те мразят; трябва да можеш да носиш колективната емоция, а не да се караш на хората, обясни Лозанов. Най-публичните хора не винаги са най-заслужилите, ако не може да се понася това бреме, трябва да има оттегляне от публичната сцена. Бербатов, въпреки че е талантлив и симпатичен, девалвира собствената си роля, каза той.

България все още е държава в преход, нормално е, щом толкова време сме очаквали държавата да ни дундурка, да завиждаме на онези, които правят нещо различно, обяви Максим Бехар, бизнесмен и ПР експерт. Има проблем с богатството в България, каза той. Публичните личности трябва да са във фокуса на обществото, за да установи то заслужават ли те успеха. Ние имаме право на контрол над тях. По темата кой е ВИП в България той изброи Валери Петров, Лили Иванова.

Не може човек да е публична личност и всички да го обичат, добави Тошко Йорданов сценарист от "Шоуто на Слави". Той коментира конкретния случай с писмото на Бербатов и напомни, че тарикат мъж не писка. По-рядко у нас има завист към хора, които са станали богати с таланта си, но у нас това са едва 5%, коментира той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5534 |09.03.2010 "Източни пиеси" с премиера в Париж . 3| 7426 |08.03.2010 "Войната е опиат” отнесе 6 Оскар-а . 0| 5345 |07.03.2010 Законът за кино предизвика ново възражение . 9| 38679 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads