Реклама / Ads
5| 9933 |10.10.2012 АРТ ДЖУНГЛА

Калин Сърменов се забърка в шпионаж с Джон Траволта

.
Калин Сърменов Източник: Фрогнюз
Калин Сърменов, известен предимно като Милото от „Седем часа разлика”, а отскоро и директор на Сатиричния театър, се е замесил в тъмни дела с Джон Траволта. Той беше избран за шпионин, работещ за героя на холивудската звезда във филма „Сезон на убийства”. За снимките на военния трилър снощи пристигна и Робърт де Ниро, а двамата холивудски аса си партнират за първи път на българска земя.
 

Именно вчера в полите на Витоша шефът на Сатирата влезе в кожата на информатор на героя на Траволта след тайнствен кастинг у нас преди две седмици, съобщава „Стандарт”. За този персонаж имаше още няколко мераклии, между които и Стефан Щерев от "Шоуто на Канала". Но Калин спечели безапелационно.

Когато Джон Траволта видял Калин, буквално извикал: "О, ти си българският двойник на Шон Конъри".

Филмът „Сезон на убийства” разказва за двама ветерани от войната в Босна. Де Ниро и Траволта са американец и сърбин, които след войната се срещат в отдалечена самотна хижа в Апалачите в Северна Америка. Сприятеляват се, но стигат до вражда и сблъсък. В "Сезон на убийства" героят на Робърт де Ниро се казва Бенджамин Форд, докато Джон Траволта се подвизава като Ковач. Двамата се срещат в Скалистите планини заради старите сметки за уреждане.

Героят на Калин Сърменов става агент на Джон Траволта. Сцените бяха заснети вчера в Киноцентъра в Бояна. Траволта след кратък разговор със Сърменов дори е пожелал да заснеме и онези кадри, за които преди пристигането си у нас поискал дубльор. В края на деня Траволта е направил серия от комплименти на Калин за перфектния му професионализъм. Сърменов пък с лекота жонглирал с репликите на сръбски език.

"Де Ниро и Траволта са много нахъсани, тъй като за първи път са заедно пред камерите. Всеки безкрайно уважава таланта на другия. Между тях никога не е имало повод за професионална ревност", коментират международните екипи, ангажирани в продукцията.

Режисьор на лентата, която ще се появи на големия екран догодина, е Марк-Стивън Джонсън. Той натрупа рейтинг с "Дявол на доброто" и "Призрачен ездач".

Робърт де Ниро кацна в София в 12.45 през нощта във вторник. От летището той веднага се качи в джип, без да даде автографи на феновете си, не пожела и да отговаря на журналистически въпроси.
Джон Траволта, който кацна в София в понеделник по обяд, остана очарован от петмилионните декори на Ню Йорк, похвалиха се от "Ню Бояна". Малко след като приземи "Чалънджър 601" на столичното летище, той се отправи към владенията на Дейвид Варод.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11726 |10.10.2012 Очаквайте скоро „Под прикритие” по БНТ . 5| 7387 |10.10.2012 И де Ниро пристигна в София, но отсвири посрещачите . 0| 6484 |08.10.2012 Джон Траволта пристигна, чакаме и Робърт де Ниро . 9| 38609 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads