Реклама / Ads
6| 10626 |26.08.2009 АРТ ДЖУНГЛА

Мадона–мания затресе столицата

.
Мадона в стихията си
Очаква се концертът на Мадона да бъде бъде посетен от над 35 хиляди души, съобщиха от фирмата, която организира охраната на събитието.
 

Все още има билети за шоуто - седящите места на стойност 100 лева., местата най-близо до сцената са по 150 лева, а местата на терена, но по-далеч от сцената, са по 110 лева.

Ще бъдат направени 38 пропускателни пункта за хората, които ще дойдат да слушат и гледат известната поп кралица в събота – 29 август. Влизането на стадион „Васил Левски” ще започне не по-рано от 17.30 часа.

Ще има три кръга на пропускане. В първия кръг ще проверяват билетите на зрителите, във втория ще има проверка за опасни предмети, които ще бъдат изземвани и хората ще могат да си ги получат след концерта.
На стадиона е забранено да се внася записваща аудио- и видеотехника. Забранено е и внасянето на чадъри и други опасни предмети.

Разрешава се внасянето на минерална вода, след като се махне капачката, както и внасянето на храна. На стадиона ще има щандове за храна и вода. Ще има 1 пожарна кола и медицински екипи в 6 точки на стадиона.

Предвидени са 3 информационни центъра, където хората ще могат да се информират от кой сектор трябва да влязат на стадиона. Притежателите на електронни билети ще влизат през специален пункт.

Лица под 18 години могат да влизат само с придружители, които от своя страна ще трябва да подпишат декларации според Закона за защита на детето.

На Орлов мост и близките спирки за градски транспорт ще има указателни табели за ориентация на зрителите.

Повече от 450 души ще охраняват софийския концерт на Мадона. Загражденията в района на Националния стадион ще са повече от 2 км.Два дни преди провеждането на събитието цялата зона около стадиона ще бъде отцепена и заградена. Подготвя се и специален екипъ, който ще се грижи за личната охрана на Мадона.

Предстои подготовка на маршрута, по който ще мине звездата, изучаване на навиците и предпочитанията й. По предварителна информация Мадона има изискване за марката и модела на колите, в които ще пътува и тези коли вече са осигурени.

Мадона ще бъде посрещната на летище София и ще бъде ескортирана направо до стадиона. Има разработени 3 маршрута, по които може да мине звездния ескорт. Все още не ясно дали Кралицата на попа ще си тръгне от София веднага след концерта или ще пожелае да пренуощува в София, но българският екип има готовност и за двата възможни сценария.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6550 |25.08.2009 Надписи от 4-5 век пази древният Перперикон . 2| 12164 |24.08.2009 500 с мерак за НАТФИЗ, 198 искат да са артисти . 0| 6819 |21.08.2009 Български филм отприщи емоциите в Сараево . 9| 38654 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads