Реклама / Ads
0| 7056 |28.10.2015 АРТ ДЖУНГЛА

Сензационен роман на Петьо Костадинов: Орденът "Винчи"

.
Орденът "Винчи" на Петьо Костадинов
Орденът "Винчи" на Петьо Костадинов е съвременна приключенска и криминална творба за трафик на културни ценности от България и усилието на българските, италианските и останалите европейски разузнавателни служби, и тайни общества, да предотвратят напускането на континента по посока частни колекции зад Океана.
 
Скиптърът на Филип Втори Македонски. Завоевателят, капитулирал тежко ранен пред Трибалите през първата половина на IV век, преди Христа. Трибалите - тракийското страшилище от територията на днешна Северозападна България.

Действието се развива в България, Италия, Испания, Франция, Тунис, Малта, Шотландия, Гърция, Сан Марино, Ватикана. В над 20 града, с около 100 персонажа.

Романът дава прелюбопитна информация за българските родове и тяхното място в обществения живот на Италия по линия на аспаруховия брат Алцек.

За разлика от Аспарух, който воюва с Византия, за да установи България, то неговият брат Алцек е приет, като свой в Италия и всички елитни мъже, включително самият Алцек получават високи титли. Особено осезаемо е участието в управлението на тези стари български родове в Средновековието в Централна и Северна Италия.

Четиво с много динамика, факти, изненадващи отговори, комични преживявания.Орденът "Винчи". Българската връзка на повече от 10 века. Всичко започва във Винчи, преминава през половин Европа и завършва в хотел "Дес Палмес" на ул. "Рома" в Сицилия.


Петьо Костадинов е роден на 14 април 1963 година. Бивш армейски офицер, първенец на випуск "Ботевски-86", златен медалист на Министерството на образованието. Специализира журналистика в СУ " Св.Климент Охридски", специалност "Телевизия". Работи във вестниците "Народна армия" и "Труд". Членува в Международната асоциация на спортните журналисти. Бивш търговски директор на ЦСКА АД. Бивш член на УС на волейболен клуб ЦСКА и на клуб по акробатика ЦСКА. Бивш президент на Федерацията по акроцатичен рокенрол. Лицензиран Агент в листа на ФИФА, Оторизиран Агент на Английската футболна асоциация. Учредител и член на Българската асоциация на футболните агенти Издател на седмичника "2 в 1" и сайта Проспорт.бг
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6879 |20.09.2015 Почина писателката на еротични романи Джаки Колинс . 6| 6098 |31.05.2015 Романът "Четвъртък" на Здравка Евтимова излезе на китайски . 0| 6141 |15.05.2015 "Забравени" - шокиращ роман на Цончо Драгански . 1| 7589 |17.01.2015 Роман като горчиво „гръцко кафе“, което наричаме "турско"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads