Реклама / Ads
7| 6571 |04.03.2008 ЧЕРНО И БЯЛО

Антиновини: За БСП Петър Мутафчиев е невинен. Другарка става жаба

.
"На този етап не може да кажем, че министър Мутафчиев носи вина за трагедията във влака София - Кардам". Тази мисъл на секретаря на ИБ на БСП Антон Кутев огря обществения небосклон съвсем очаквано.
 
БСП като един защити своя министър на транспорта на специално съвещание. Самият министър преди това призна, притиснат от Коритаров пред НТВ, че може да подаде оставка, ако се докаже вината му за трагичния инцидент. Което в превод на български означава, че това няма как да стане. На "Позитано" 20 го разбраха правилно и пуснаха Кутев да просвещава безпросветния народ. И той го направи по блестящ кутевски начин, използвайки проверената формула на "Защо така?" да се отговаря със "Защото така!" Но това още не е всичко. След съвещанието на ИБ на БСП Кутев великодушно отвори очите на задръстените журналисти, като ги светна, че Изпълнителното бюро е обсъдило трагедията и се е обединило около позицията, че трябва да се направи много сериозен анализ на причините за инцидента. Каква прозорливост! Друго си е да си умен!  Но и това не е всичко - шефът на БДЖ Олег Петков също остава на поста си. Справедливо, нали? За него в БСП също нямат доказателства, че има някаква вина за случващото се в БДЖ. Няма и да има, щом Кутев се е заел с тази работа, смятат букмейкъри на политическия живот у нас. И съветват да не се залага на очакванията да се разкрие причината за пожара във "влака крематориум", както сполучливо го нарече Кеворкян. На уволнения и оставки - също.  

Приказка от цикъла "Жабешки истории"

Антон целуна нежно Илиянка по челото и тя се превърна в жаба.

- Ква, ква! - уплашено каза Илияна.

- Бл@! - уплашено отвърна Тони. frog.jpgСлед това се умисли. Трябваше да помогне на своята любима другарка.

- Тежки времена - тежки решения! - измърмори Антон. Реши да целуне жабата по дупето. Жабата подскочи уплашено и се превърна в коза.

- - Бее! - изблея козата.

- А-ха! - доволно каза Тони. Нещата се подреждаха. Козата гледаше своя другар с влажни очи. Тони мислеше трескаво. Изведнъж се наведе и целуна вимето й. В този миг Илияна вече бе щъркел.

- -   Трак, трак! - опита се да каже нещо с клюн щъркелката.

- Браво! Напредвам! - направи гласен извод Тони. След това той целуна щъркелката Илиана по крилото и тя се превърна в прилеп. Целуна прилепа по слепите очета и той стана котка.  Антон внимателно се вгледа в гальовното животно с остри нокти. Изведнъж го осени гениална мисъл. Той сграбчи котката и я целуна право в... устата. Или както там се казва на котешката муцуна. И тя се превърна в прекрасна девойка-другарка.

- Ква, ква! - радостно изкряка Антон.

- Жаба! - уплашено изпищя Илиянчето и ритна Тони с видимо отвращение. Право по жабешката уста.

Frognews.bg предупреждава: Всички прилики с действителни лица са опасни за здравето!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5727 |04.03.2008 Малко грамотност не вреди... . 3| 5852 |25.02.2008 Заедно не могат повече . 4| 5691 |21.02.2008 Защо бременните в армията са по-полезни от генералите . 10| 5719 |20.02.2008 Омерта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads