Реклама / Ads
0| 3765 |23.10.2023 МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023

Огнян Ценков: Видин трябва да се развива и да върви напред

.
Огнян Ценков
„Мотивираха ме признанието и уважението на видинските граждани, които получих след като вече не бях кмет. Това е най-правилната оценка, която може да получи всеки един заемащ публични и изборни длъжности. Мотивираме и обстоятелството, че след моя мандат не се развиха и не се надградиха нещата, които бяхме постигнали с моя екип.”
 

Това каза кандидатът за кмет на Видин на коалиция „Заедно за силна община“ Огнян Ценков.

 

„В мандата 2015-2019 г. освен, че връщахме стари дългове променихме облика на не само на града, но и на цялата община Видин. Изпълнихме значими инфраструктурни проекти и сега имаме обновена, съвременна пешеходна зона в центъра на град Видин. Имаме модерни училища, епиграфски център, имаме висше учебно заведение. Много е жалко, че през последните 4 години не се надградиха тези неща, а напротив. Модел на управление на сегашното ръководство в Общината се превърнаха манипулациите и пропагандата, защото не си изпълниха предизборни обещания, които бяха дадени преди 4 години“, дава за пример кандидатът за кмет.

 

„Видин трябва да се развива и да върви напред“, категоричен е Огнян Ценков.

 

По думите му през последните 4 години не се работи в полза на хората.

 

„Видинчани недоволстват срещу високите данъци. Те не само, че ги натоварват с по-висока финансова тежест в тези трудни времена, но освен това не формират по-голям приход, като паричен поток от местни дейности“.

 

Видинчани искат:


- Да се намалят данъците;
- Да се премахне „Синята зона;
- Да се подкрепя образованието и спорта;
- Да се подкрепя здравеопазването.

 

При срещите ми с гражданите аз съм поел конкретни ангажименти, които са заложени в моята програма за управление:

 

- Оптимизация и намаляване на данъците;
- Премахване на „Синята зона“;
- 600 000 лв. за поддръжка и грижа за спортните клубове и съоръжения. Трябва да се грижим за нашите деца и да им осигурим подходящи условия, за да спортуват.

 

За да развиваш определена община трябва да познаваш хората, техният бит и култура. Трябва да имаш опит и екип, за да развиваш тази община.

 

Огнян Ценков изтъкна, че предимството, което има Видин е географското му положение. „Намираме се на река Дунав - водният път на Европа. През нашата територия минава Транс европейския коридор № IV – прекрасни условия за развитието на различните видове транспорт, за логистиката в транспорта, за интермодалните терминали и в моя мандат развивахме в това направление община Видин. Това са условията, които ще дадат икономическия тласък на община Видин. Ще се разкрият нови работни места с достойно заплащане. Това е първото нещо което трябва да направим, за да задържим хората и да привлечем други. Трябва да създадем икономическа зона, в която бъдещите инвеститори да имат удобството да развиват своите производства и услуги“, категоричен е кандидатът за кмет на „Заедно за силна община“ Огнян Ценков.

 

„Трябва да превърнем Видин в университетски град. Имаме постоянни контакти с Медицинския университет в Плевен, те желаят да разкрият в сградата на нашата поликлиника свой факултет, в който да обучават медицински сестри, акушерки и парамедици за Спешната ни помощ. Това ще помогне на нашата многопрофилна болница за активно лечение „Св. Петка“, защото проблемът й е липсата на медици“, добави Огнян Ценков.

 

Кандидатът за кмет на дунавския град подчерта, че Видин има предимство пред останалите общини - прекрасни детски градини, с добри условия за отглеждането на нашите деца. „При нас няма недостиг“.

 

„Нашата програма за следващите 4 години е отворен документ, тя винаги може да се допълва с предложения и препоръки на нашите съграждани“, подчерта кандидатът за кмет.

 

Огнян Ценков припомни, че в своя мандат като кмет на Видин е показал своето уважение и диалог към видинчани. Това се отразява и сега в предизборната кампания.

 

„Уважаеми съграждани, уважаеми сънародници, гласувайте на предстоящите местни избори, гласувайте дори да мислите, че вашият глас няма да промени нищо.

 

Само чрез висока избирателна активност можем да противодействаме на изборните нарушения и на опитите да бъде подменен нашия вот. Гласувайте за качествени личности, които имат опита и знаят как да управляват и развиват нашите общини.

 

„Подкрепете нас кандидатите на коалиция „Заедно за силна община“. Ние сме хора с опит в местната власт и заедно можем да превърнем нашите общини във силни общини, не само като административно-териториална единица, а като общност на осъзнати и свободни хора, с общи интереси и цели.

 

Гласувайте за нас с номер 13 в бюлетината - доверете ни се, ние няма да ви излъжем, няма да ви подведем, за което сърдечно ви благодарим!“, призова кандидатът за кмет на Видин.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3718 |23.10.2023 Васил Терзиев: Целта продължава да е успех на първи тур . 0| 3646 |23.10.2023 Сигурността и спокойствието на русенци са ключов приоритет за Пенчо Милков . 0| 3644 |23.10.2023 Ваня Григорова: Без “Люлин” няма София! . 3| 3925 |22.10.2023 Ваня Григорова: „Кремиковци“ е най-ощетен от политиката на разграбване в управлението на София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads