Реклама / Ads
40| 13128 |29.04.2020 НОВИНИ

Адвокат за колата, убила Милен Цветков: Тeзи джипове са като жигулитата преди 10-ти ноември

.
Джипът, ударил колата на журналиста Милен Цветков
Всеки има право на защита, включително и Кристиан. Това е гарантирано от Конституцията. Това каза по БТВ адвокат Константин Симеонов, поел защита на майката на младежа, предизвикал катастрофата с Милен Цветков-Десислава Николова.
 

Това е тежък пътен инцидент. Заради личността на пострадалия е преекспонирано в обществото. За да е убийство, трябва да има пряк умисъл, Кристиян да е замислял смъртта на даден човек. Говоря за пряк умисъл, а не за вариации. Някои експерти се изказаха, че скоростта е била 150 км в час. Ако това беше така, от колата на Цветков нямаше да е останало нищо.

В момента наблюдавам нещо не добро за нашето общество. Казваме, че искаме справедлив процес, а всъщност искаме линч. Интересна е интерпретацията на справедливостта като понятие. Очевидно, че обществото смята, че няма справедливост.






Факт е, че много ПТП-та с алкохол приключват с условни присъди. В конкретния случай всеки има право на защита,  даже и при такъв тежък случай трябва да се гледа от тази гледна точка.

 

Моята клиентка е вкъщи. Не е платена гаранцията, обжалваме я. Клиентката ми работи в системата на „Сис индъстрис“. Колата е собственост на фирма, която е собственост на Десислава Николова. Това не е изключително скъп джип. Този модел джипове са като жигулитата преди 10-ти ноември. Седем местен е. Кристиан има собствен автомобил и каква е причината да вземе служебния автомобил на майка си, не ми е ясно.

 

Той е бил в двора на къщата, а ключовете са били на шкафчето в коридора. Майката  е заминала за провинцията с личния си автомобил. Моите ключове също ги държа на шкафчето в коридора. Двамата не са имали среща преди това, видяха се в съда и то по скайп. Никой не се е поинтересувал къде е бил талона на колата. Той е бил в чантата на г-жа Николова. И е бил извън София. Дали Кристиян сега ще има обвинение за отнемане на МПС няма значение. Тя не е знаела, че синът й употребява наркотици. Според нас това е инцидентно. Този коктейл нямам идея как се е получил.






Клиентката ми е била извън София. Това може да се докаже с КПП-та. Мисля, че с този автомобил моята клиентка е имала ПТП. Безспорно е укоримо поведението на шофьори, които се качват на екрана след употреба на алкохол и наркотици.  Не всеки е имал достъп до този автомобил. Щом талонът е бил в клиентката ми, значи тя не е предоставяла автомобила на сина си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6914 |27.04.2020 Адвокат оспори пред ВАС заповедта на Ананиев за разходка на деца до 12 г. в парка . 4| 5634 |23.04.2020 Съдии и адвокати направиха портал за правата ни по време на кризата . 6| 7251 |23.04.2020 Адвокат със завещание: Смъртта ми може да се използва за ограничаване правомощията на главния прокурор . 38| 25504 |13.04.2020 Пловдивските адвокати към премиера: Отношението ви е обидно и нетърпимо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads