Реклама / Ads
5| 3681 |18.11.2021 НОВИНИ

Акад. Антон Дончев: Румен Радев ще изпълни нашите желания, нашите надежди

.
Акад. Антон Дончев Източник: БГНЕС
Не зная колцина от моите читатели знаят, че между 30-40 заглавия при преводите на романа „Време разделно”, 10-15 са преведени като „Часът на избора”. За това винаги съм се боял да употребявам „Часът на избора”, като си припомня какво съдбоносно значение е имала тази фраза за нашия народ. Този избор, пред който сме изправени можем да си позволим да го приравним към „Време разделно”, защото става дума за една промяна в живота на нацията, в образа на нацията.
 

Най-важно е желанието на цялата общност, наречена България. Не е важно чий ръце са носели знамената, важно е, че на знамената винаги е пишело „Промяна".

 

Общността наречена българи  не желае  през света да шества този образ за нашата нация, който е неверен. Не бива и не се търпи да се появяваме в разни класации на последно място. Става въпрос за статистика, за бройки. Достатъчно съм видял България, достатъчно съм видял чужбина, за да кажа, че мястото, което заемаме по никакъв начин не отговаря на това, което сме, на това което сме заслужили, това което трябва да бъдем. Време е за решение, време е за избор. Трябва да го разберем, да го почувстваме и да го поискаме. Да разберем сложността и силата на това, което се случва, и да гласуваме за това, което е вятърът на промяната. Истинско щастие е, че в този момент нашият народ намери личност, която да сложи начело на този процес. Късмет ли е, шанс ли е, но този човек, който искаме да изберем за президент ще изпълни нашите желания, нашите надежди.


За това, моля да го подкрепим, да му вярваме, да сме пълни с надежди, че тези обещания ще бъдат изпълнени. Става дума за доверие, става дума за вяра. Това няма как да бъде обяснено с броене на гласове, чертаене на графики. На този човек трябва да се вярва. Аз лично му вярвам, и ви моля и вие да му повярвате.

 

Подкрепям кандидатурата на Румен Радев за президент на България!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 4645 |17.11.2021 Антон Кутев подаде оставка като говорител на служебния кабинет . 15| 4075 |15.11.2021 Антон Кутев поиска оставката на Нинова . 36| 3643 |13.11.2021 Акад. Богдан Петрунов: Издаването на зелени сертификати за антитела е грешка . 11| 3222 |10.11.2021 Акад. Петрунов намира за популистко и прибързано решението за зелен сертификат за антитела

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads