Реклама / Ads
14| 5951 |26.06.2011 НОВИНИ

Ив. Алексиев: Край на некадърността и некомпетентността в Поморие!

.
Иван Алексиев
Той беше обявен за кандидат-кметът на ГЕРБ за Поморие.
 

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Поморие е депутатът Иван Алексиев, обяви премиерът Бойко Борисов днес. Алексиев е народен представител от ГЕРБ от Бургаска област и зам.-председател на парламентарната Комисия по околна среда и води. Той е бивш заместник-кмет с ресор туризъм в община Поморие. Инженер-технолог е и председател на общниската структура на ГЕРБ в Поморие.

За Frognews.bg Алексиев каза, че днешната номинация на неговата кандидатура, направена лично от премиера, е много важен знак за Поморие и поморийци. Това означава, че на Поморие се държи и градът ще се развива в правилната посока, което е съществено и поради факта, че досегашното местно управление тотално е абдикирало от контакти с държавната власт.

Иван Алексиев си пожела предизборната борба да се проведе като сблъсък на политики и виждания за развитие, а не на компромати и удари под кръста. Първото, с което той ще се захване, ако бъде избран, "ще е приемането на ОУП на Поморие, който се влачи вече 4 години и все се връща за доработка заради некомпетентността на настоящите управници.

500 хиляди лева ще бъдат отпуснати за разкопки на Минералните бани в Бургас и в Поморие, стана ясно от разговор между премиера, бургаския кмет Д. Николов и Ив. Алексиев. До сряда Министерски съвет ще разгледа предоставените преди това документи.

Когато догодина времето е лошо и не става за плаж, туриститите ще отидат да видят какво е било през V - VІ век, добави премиерът и акцентира, че става дума за изключително ценни неща, които няма къде другаде да се видят, а те са под земята или както в Созопол - под боклука.

Frognews.bg напомня, че още преди официалната си номинация Алексиев пое ангажимент за отпускане на средства за реконструкция и укрепване на крайбрежна дига, с цел предотвратяване на наводнения на жилищна зона в кв. „Свети Георги” в града. Той обеща на поморийци, че ще следи отблизо движението на проекта. Поморийска община изостава с писането на проекти, прецени той и беше категоричен, че тази практика трябва да се промени.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8550 |22.06.2011 Труп с вързани крака изплува край Варна . 17| 6422 |14.06.2011 Доган къта 2 милиона евро в имение край морето . 13| 5222 |11.06.2011 Край на феодализма на мобилните оператори . 30| 5755 |06.06.2011 Изборите на 12 юни - край на статуквото, възможност за промяна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads