Реклама / Ads
9| 5194 |27.11.2014 НОВИНИ

Алгафари: Акцията на ДАНС бе глупава показност пред братските служби

.
Нидал Алгафари
Има нещо гнило, ама не е в Дания! В социалната мрежа Нидал Алгафари разби мита за джихадистите у нас. Акцията на ДАНС в ромските махали на няколко български града според него е "нескопосан филм", а резултатът от нея - "всяване на страх и напрежение и глупава показност пред братските служби, че нещо се прави".
 
Ето и какво написа Алгафари:

Приятели, от няколко дена службите ни развяват байрака на борба с така нарочените за джихадисти в България. Някак изникват въпроси, чийто отговори очаквам някой да даде:

1. Защо само в циганската махала от целия свят се проповядва радикален ислям? Те нали са тайни клетки?

2. Дали са говорили, че трябва да се избиват християни и неверници публично? Ако е така, тези хора не са тайни или са психически болни, а тези, които трябва да се оправят с този проблем, се наричат психиатри, а не спец. служби.

3. Войните на Ислямската държава стрелят с патрони, които те не произвеждат. Ползват оръжие, което те не произвеждат. Предвижват се с техника, която също не произвеждат. Тези, които произвеждат ги знаем всички и те са компании в изключително уважавани държави.

4. Имам усещането, че когато някой по някакъв начин притисна една партия в България и много услужливо се появяват хора, които искат да се строят паметници на турската армия, строят грамади, създават движения или партии на основата на етно омразата, радикални ислямисти в циганските махали и прочие.

5. Дейността на службите е да работят тайно и чрез агентура и да следят, а в случая правят нещо като нескопосан филм, чиято цел е всичко друго, но не и борба с организиран ислямски радикализъм.

6. Действията на спец. службите допринасят само за едно с тези си действия... всяване на страх и напрежение и глупава показност пред братските служби, че нещо се прави.

7. Ако "великите сили" искаха да направят нещо, за да има умерен ислям, щяха да инвестират една стотна от парите за бомби в ислямските университети като джамията Алазхар в Кайро, Омеядите в Дамаск, в Кербала, Пакистан и т.н.. Нямаше да обучават войни и да ги въоръжават, че сега да се борят с тях. Ислямистите в Ирак и Сирия се бият с оръжие, подарено или продадено от същите миротворци сега.

8. И последно... тези хитри, коварни, опасни и много креативни ислямисти, които не могат да бъдат открити от службите на великите и с много големи бюджети, а в България са се спряли на човек, за който твърдят, че е болен шизофреник.

Има нещо гнило, ама не е в Дания!
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 8086 |27.11.2014 Гяуров: Приемам с тежка насмешка думите на шефа на ДАНС . 7| 4633 |26.11.2014 Цацаров: Изтече информация за акцията срещу имамите . 5| 5383 |26.11.2014 Ген. Атанасов: В ДАНС са несигурни и правят показни акции . 3| 5279 |25.11.2014 Без висок морал няма турско гражданство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads