Реклама / Ads
11| 7703 |03.06.2015 НОВИНИ

Анд. Балтаджиев за Фрог: Мишоци провалиха протеста в Гърмен

.
Андон Балтаджиев
Андон Балтаджиев, който в момента изтърпява мярка за неотклонение „домашен арест“, е бесен от случилото се вчера в Гърмен. Протестът се плати под масата. Някои хора си свършиха работата и си взеха парите. Тези, които призоваваха хората да ядат и да пият укротиха протеста. Това каза за Фрог председателят на организацията "Активнап съвест".
 
Това са бившият полицай Иван Сидеров, Байрактаров от феновете на ЦСКА и Георги Делиев, каза за Фрог председателят на "Чиста съвест" от дома си, посочи той конкретни имена.

Не може да се правиш на герой, преди една седмица да казваш че Катуница, ще се види детска градина. Да се правиш на мъж пред медиите и когато хората дойдат да ни подкрепят от цяла България с лични средства,  ти да предадеш народа. Това е непростимо. Това е повече от смях. А най-интересното е, че са дали някаква отсрочка до 18 юли. Да бъдем честни, ако някой дойде на 18 в Гърмен, аз ще се гръмна и ще си дам всичко, което го имам, откровен бе  Балтаджиев.

Отидоха да ядат пържоли и да играят хора на площада в траурен ден. А на момчета, които са били 500 километра, никой не им помогна. Стоят като мишки, защо не подкрепиха момчетата. Показа се за последен път, че има повече сеирджии, отколкото българи, категоричен бе гоцеделчевецът.

А Иван Сидеров и другите ще се види от коя организация са, като ги видим в листите на общинските съветници. Иван Сидеров е бивш полицай. Бивш полицай, бивш наркоман и бивша к-а не съм виждал, смята той.

Държавата си свърши "прекрасно" работата. Аз нямаше да позволя това да се случи. Хората искаха резултати, искаха да видят решен проблема с гетото в Кримековци. Той е по-голямо от Гърмен. Не е вярно, че са съборени постройки. Само къпят народа. Няма да оставим нещата така. Развалиха кауза, която не се бе случвала от години по тези краища. Оттук нататък гърменлии ще гледат толкова много хора единствено на предизборни митинги на ДПС, завърши Балтаджиев.

Общинският комитет на ВМРО - Благоевград излезе с декларация по повод ареста на Андон Балтаджиев от Гоце Делчев.

Войводите определят задържането на младия мъж като политическо преследване, което не съответства на демократичните принципи.

Балтаджиев е председател на НПО "Активна съвест" в Гоце Делчев и един от водачите на протестите в Гърмен. Той бе задържан на 28 май т.г. в Шумен. Районна прокуратура - Гоце Делчев образува досъдебно производство срещу Андон Балтаджиев за принуда /престъпление по чл. 143 НК/.

Публикуваме декларацията приета от Общинският комитет на ВМРО – Благоевград, без редакторска намеса:

"Общинският комитет на ВМРО – Благоевград , изразява своя гневен протест срещу задържането под домашен арест на  Андон Балтаджиев от град Гоце Делчев!  ВМРО - Благоевград ,възприема този акт ,като политическо преследване , което в годините след падането на Комунизма е абсолютно недопустимо и опасно! Нима след падането на Берлинската стена в България ще имаме и вече първия си политически затворник?! В случая са нарушени човешките и граждански права на г-н Балтаджиев!

ВМРО - Благоевград настоява Андон Балтаджиев незабавно да бъде освободен от домашен арест! В противен случай ще бъдат уведомени уважавани международни организации ,които се борят за защита на човешките и граждански права. След това ще бъдат заведени дела по общия законов ред , докато стигнем до Европейският съд по правата на човека (ЕСПЧ)  European Court of Human Rights!

Господа ,които сте дали заповед за задържането на Андон Балтаджиев,  тук е Демократична България а не Северна Корея! Старите тоталитарни и силови методи на комунистическата власт отдавна ги няма! Вярваме ,че изфабрикуваните от Обвинението доказателства няма да бъдат приети от Българския съд!
Свобода за Андон!"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6681 |02.06.2015 В окото на Фрог: Клиентка на гръцка банка разкри схемите й за измама . 15| 5850 |02.06.2015 От Гърмен за Фрог: Ние сме умалена снимка на България (СНИМКИ) . 32| 7518 |01.06.2015 А. Славчев за Фрог: Ще строя незаконна барака в Борисовата . 12| 6191 |01.06.2015 В окото на Фрог: Ужилените с франкове щурмуват президентството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads