Реклама / Ads
28| 5254 |01.05.2021 НОВИНИ

Антоанета Христова запя песента на ГЕРБ. Партиите не могли да съставят правителство, а победителят бил опозиция

.
Проф. Антоанета Христова Източник: стопкадър, Nova News
Партиите в парламента не могли да направят правителство, а победителят бил ясен и той е в опозиция. Свикнахме да чуваме тези думи многократно от членовете на ГЕРБ след изборите на 4 април. Този път изказването не идва от редиците на партията на Вожда. То е на „политическия психолог“ проф. Антоанета Христова, която звучеше като прикрит симпатизант на Борисовата партия този следобед по Nova News. Запя същата песен, каквато пее и ГЕРБ вече почти цял месец:
 

„Имаме партии, които не могат да направят правителство и победител, който е в опозиция. Тези, които не искат да направят правителство, приемат много бързо закони. Най-големият не прави правителство, другите не искат. Властта се взема от малцинството по недемократичен начин“.

 

Адвокатствайки на Борисов тя заяви, че политическата ситуация имала характеристики на преврат.

 

„Има много планове отзад, които не са ни известни. С едни думи се влиза, действията сочат друго. Ситуацията, в която се намираме, има по-скоро характеристиките на преврат, отколкото на предаване на мандат“, смята Христова.

 

По думите й има изключителен хаос, заедно с народняшко щастие, че революционери са успели да имат мнозинство и да се държат агресивно в парламента, но това плашело публиката.

 

Според нея няма формулировка на посока на развитие на държавата.

 

„Или е некомпетентност, или е целенасоченост. Целта е хаос, след него следват избори, на които вероятно ще се възпроизведе още по-голям хаос“, прогнозира проф. Христова.

 

„БСП се старае да е алтернатива, но не успява, това е като в любовта - стараеш се, но не се получава. Единствената задача на това правителство е да подготви изборите“, добави тя.

 

Проф. Христова, ГЕРБ, само внимавайте плочата да не се изтърка прекалено бързо!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 4130 |28.04.2021 Антоанета Стефанова прие и върна мандата на ”Има такъв народ” на президента . 129| 10743 |26.04.2021 Слави Трифонов: Предложението ни за министър-председател е Антоанета Стефанова. Тя ще върне мандата . 7| 3222 |23.04.2021 Антоанета Цонева, ДБ: Фейк нюз е твърдението, че депутатите ще взимат по 10 000 лв. заплата . 3| 3273 |18.04.2021 Проф. Ива Христова: Само два са случаите на българския щам на COVID-19. Минимална е вероятността той да нарасне

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads