Реклама / Ads

 

17| 24248 |15.08.2021 НОВИНИ

Антон Кутев: До такава степен се усмърдя цялата тази държава, че хората ще влязат по кабинетите и ще изхвърлят

.
Антон Кутев
Министър Кирил Петров е един от малкото лъчи, които искат да свършат работата. Той има и страхотен рейтинг. И ти сега решаваш да сринеш имиджа на Радев или Кирил Петков, още не мога да преценя. И ти се опитваш да го вкараш в калта, където си ти в момента. Е това не мога да го разбера. Ако махнат Кирил Петков, те ще го направят знаме. Той ще изкара повече гласове от всяка политическа партия. Това каза по БНР говорителят на служебния кабинет Антон Кутев.

С цялата тази злоба къде си мислят, че ще стигнат?! До такава степен се усмърдя цялата тази държава, че хората ще влязат по кабинетите и ще ви изхвърлят от там.

Нищо сложно няма в това да се извадят тези записи /бел. ред. за полицейското насилие под колоните на НС/. Това позволява обитателите на една и съща къща да се сменят. Не сме измислили по-хубаво от това. не сме проявили героизъм, като сме извъдили тези кадри. Заради

 

Някои разбират политическата борба като непрестанен сблъсък. Важно е, че ние вършим доста работа и това среща съпротива. Не е случайно как една дезинформация тръгва и след това тя се обръща в протести. Не зная какво печелят ресторантьорите от тези протести?

 

 

 Заразата нараства и може да стане драматично. Умираха стотици хора на ден. От едната страна стоят тези жертви. От другата страна стои бизнесът. Не може да се каже, че ние ще махнем плана – той казва, че ние трябва да реагираме като общество срещу пандемията.

 

Бюджетът винаги е бил вододел за политическите партии. Това не е лошо, но ние се намираме в тежка ситуация. В световен план нещата вървят към усложняване на проблема. Това безспорно ще доведе до икономическа криза. Вътрешните разместения са направени за бюджета и са приключили. От октомври няма да има плащания. Кризите ни чакат. Ние имаме добра събираемост. Има 2 млрд. повече в бюджета. Абсурдът е, че парите ги има, но нямаме право да ги използваме без актуализация на бюджета.

 

Ни сме още една седмица. След това ще има друго служебно правителство. То ще се стреми в същата степен да работи. Гордея се с това, че проведохме изборите много добре. Ще довършим нашата си работа докрай. Почти не се съмнявам, че служебно правителство ще има.

 

Не зная до каква степен ще се стигне до оскотяване на хората по отношение на политическите елити. Хората искат нормален живот, да си покрият разходите, да си правят планове. И накрая ние да ги вкараме във водовъртеж на кризи, защото някакви политически елити не са разбрали.  Това води до анархизъм. Защото хората започват да се питат: „А защо ни е всичко това?“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 8| 3396 |11.08.2021 Антон Кутев: Ако има ново служебно правителсто, то ще е с променен състав . 10| 7647 |04.08.2021 Антон Кутев: Имаме сила, която отказва да се договаря с когото и да било, най-малко с нас, а и с всички останали . 10| 4918 |29.07.2021 Проф. Антоний Тодоров: В ИТН няма хора, които са политици. Атаката към Василев е несериозна . 4| 2804 |22.07.2021 Проф. Антоний Тодоров: Нови избори са игра с огъня

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads

БЛОГОВЕ