Реклама / Ads
4| 11151 |08.09.2021 НОВИНИ

Арман Бабикян: Ако ще ти отсекат главата, не се занимавай да си режеш ноктите

.
Арман Бабикян
”Научихме като вас - от медиите. Някакво физическо лице се е видяло с друго физическо лице. Мисля, че нито Радостин, нито Татяна са председатели, нито зам-председатели на групите си. На всяка лична среща не можем да бъдем контролен орган кой с кого се вижда”. Това коментира в ”Денят започва” по БНТ Арман Бабикян за скандала между ИТН и Татяна Дончева.
 

Арман Бабикян предпочита да вярва на фактите и подчерта, че в случая главният прокурор е решил да влезе във функциите си.

 

"Зависи от фактите. Нямаме основание да вярваме или да не вярваме. Ако това е вярно, никой не е готов да насърчава такъв тип поведение, това е ясно. Ако не е вярно, никой пък не трябва да насърчава обратния тип поведение - за хвърляне на обвинения", заяви Бабикян.


Депутатът е категоричен, че в случая става дума за лични разговори и уточни, че парламентарната му група винаги е провеждала публични разговори.

"Когато отидеш на избори, тогава имаш депутати. Всичко останало са покупко-продажби, които не са по вкуса ми", каза Бабикян.


Той обясни, че не е разговарял с Татяна Дончева, тъй като тя не е в България. Според него тя вече е дала своите изявления, а въпросът ще се решава в съда.

 

Депутатът уточни още, че Дончева е мандатоносител на Мая Манолова и Манолова е тази, която решава през кое гражданско сдружение партията ще се яви на избори.

 

"Не вярвам, че отделно ще се явим, но не мога да се изказвам, преди да е взето решение. На предстоящите избори гледам с досада и отвращение, защото за трети път правим едно и също упражнение, което трябваше отдавна да сме научили", каза Бабикян.

 

Ако ще ти отсекат главата, не се занимавай с това да си режеш ноктите, посъветва Бабикян. 

 

Заради това супер еко, които всички партии, борещи се със статуквото, удариха на масата, Йордан Цонев беше прав, казвайки "Като не можете Вие да направите нещо, ние ще го направим", заяви още той. По думите му само за да накажат партиите на протеста, вчера депутатите от ГЕРБ, БСП и ДПС са гласували парите за пенсионерите да се увеличат толкова, че средства няма да има за мярката 60 на 40, за охраната на границата, за медиците. За тези хора токът и парното няма ли да поскъпнат, каза Бабикян.


Регистрираното сдружение "Ние идваме" е неправителствена организация. Арман Бабикян, каза, че това е формат, с който де юре той и Николай Хаджигенов ще присъстват някъде, защото организацията им досега е била виртуално същество.

 

"Сега сме НПО, която има възможности да събира хората, да имаме организиран начин на съществуване и да може нашите симпатизанти да се намират на място, на което могат да си взаимодействат", заяви той.


Той определи коалицията "Изправи се БГ! Ние идваме" като мост между лявото и дясното:

 

"Защо в нашата малка коалиция - тя е модел - успях аз да разсърдя толкова свои приятели, защото съм с две леви дами в тази коалиция? Загубих приятели, те също, защото са с десни хора като нас. Значи моделът е възможен", бе категоричен той.
За него е странно защо Корнелия Нинова е атакувала служебното правителство и обясни, че неговата група не е настоявала за мандат, понеже е най-малката.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5736 |03.09.2021 Бабикян: Не е много смело да заплашиш Ива Митева . 4| 4072 |02.09.2021 Арман Бабикян за 2-ри септември: Гордост за нас и срам за тях. Срам за Него . 11| 4917 |28.08.2021 Арман Бабикян: Не виждаме смисъл да се разговаря за съставяне на правителство . 3| 4850 |27.08.2021 Арман Бабикян: БСП да бъде партия обединител също е сложна задача

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads