Реклама / Ads
27| 6771 |12.08.2021 НОВИНИ

Арман Бабикян: Някой генерира хаос и чака да му наложат ”ред в хаоса”

.
Кой проблем решаваме много бързо? Много е важно може ли да има кабинет. А основните реформи, в които се клеха пред очите на целия български народ? Докато си мерят егото по стаичките, всички тези неща са застопорени. Да, важно е да има кабинет. Но някой реже пъпната връв на парламента и това са тези, които генерират хаос в парламента. Очевидно чакат някой да дойде и да им наложи ”ред в хаоса”.
 

Това заяви в ефира на bTV Арман Бабикян от "Изправи се. БГ! Ние идваме!".

 

По думите му пред Народното събрание има изключително належащи неща, които трябва да бъдат решени - актуализация на бюджета, законите, които да преместят мястото на прокуратурата и да се започне със съдебната реформа.

 

"Като отидем на нови избори какво? Пак няма да имаме парламент, пак ще удължим живота на Гешев, да няма пари за лекарите. Въпросът е кой иска да генерира хаоса, не кой иска да стане министър", посочи Бабикян по повод поведението на "Има такъв народ". Той загатна, че има прилики между действията на Трифоновата формация и това, което сме виждали от ГЕРБ.

 

"Това е езикът на Бойко Борисов. Помните ли този детински речник - “завиждаме”, обиждаме… Когато виждате една група хора, независимо от коя страна, която обсъжда кой какъв е бил някога, майка му, баща му, това са хора, които търсят оправдания за нещо, което не могат да свършат. Това, което трябваше да свършим, засяга бъдещето, настоящето. Ако ще си правим исторически ретроспекции, да идем на семинар. Разбирате ли колко е безсмислено това?", посочи още Бабикян.

Той определи тона на преговорите за съставяне на кабинет като "отвратителен". Заяви още, че ако казаното от Манолова за обещанията към Христо Иванов е вярно, това е проблемно. Но се обсъждат разговори, на които не са присъствали.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 5210 |11.08.2021 Арман Бабикян: Ще продължим да си говорим с ИТН . 15| 6709 |10.08.2021 Бабикян: Не може Трифонов да оттегля кабинет, вносителят е президентът . 13| 10960 |09.08.2021 Бабикян: Явно хората по площадите са протестирали за повече арогантност в политиката . 25| 8018 |06.08.2021 Арман Бабикян: Подкрепа на кабинет с мъжка дума, "ура другари" и "ти си пич" не става

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads