Реклама / Ads
19| 5480 |20.06.2008 НОВИНИ

Бареков се напъва да акушира на Костов и Борисов

.
Неистово желание да сближи И.Костов и Б.Борисов политически показа тази сутрин водещият Бареков. Вербалните му напъни доведоха до джентълменския отказ на Борисов да говори напоително в ефир, преотстъпвайки думата на Костов. Той остана хладен.
 

 

Телефонна връзка за стопляне на отношенията по оста ГЕРБ - ДСБ се опита да осъществи водещият на сутрешния блок на БТВ Николай Бареков.

В студиото гост беше лидерът на ДСБ Иван Костов. Той започна настъпателно, както обикновено, и обяви, че президентът Първанов имал вина, защото не решавал най-болната тема на нацията: не поставя въпросите за преразглеждане на доходите, за горивата и за това, че България станала боксов чувал на Европа. Президентът трябвало да излезе от ролята на конструктор на тройната коалиция, която пък отдавна било време да отиде в опозиция, категоричен беше Костов, който отрече партията му да е в коалиция с БСП в Столичния общински съвет. Frognews.bg напомня, че кметът Борисов обвини ДСБ в "магистрални" връзки със социалистите в СОС. Иван Костов обаче каза, че столицата се управлява зле.kostov_ivan.jpg

"Чисти ръце" поиска още лидерът на ДСБ по отношение на всички партии - и за сега управляващите, и за управляващите в бъдещето.

По телефона беше включен и Бойко Борисов, без когото в БТВ рядко съмва. Той разказа за какво са си говорили на срещата на ЕНП в Брюксел и се оказа, че цените на горивата и на храните са били акцент. След това в духа на възпитанието Борисов отрони "Добър ден" към Костов и си пожела да намерят общ език, за да си тръгне вредната тройна коалиция, която си правела мониторинг на всеки министър, а това било резил.

Бареков, акуширайки на стоплянето на отношенията между ГЕРБ и тъмносините, няколкократно оповести, че Костов и Борисов говорят на един и същи език. Софийският кмет посочи, че президентът Първанов вече бил обявил кои са му приятелите, очевидно той не е сред тях и джентълменски отказа да изяжда времето на "г-н Костов". След това затвори телефона. Иван Костов остана хладен и отправи упрек към Бареков, че прекалено често натъртва на "общия език" b_borisov.jpg

Трябва да има много голяма пропаст между управляващите и мафията, обяви още Костов и посочи, че това разграничение се налага да стане най-важният дебат и основа за изграждане на следващото правителство. Вратите на ДСБ били отворени за този дебат, не пропусна да напомни тъмносиният лидер.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4465 |19.06.2008 Обясняват на швейцарците, че българите не са заплаха . 11| 5296 |19.06.2008 Писмо от Брюксел до Станишев критикува проект на министър Николай Василев . 20| 4640 |19.06.2008 ДПС поема курс към предсрочни избори . 0| 4766 |19.06.2008 Анкара погазва свободата на словото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads