Реклама / Ads
2| 4990 |03.06.2015 НОВИНИ

Баща преби бебето си във Варна, борят се за живота му

.
25 годишен мъж е бил задържан за това, че е пребил бебето си във Варна. Изключително трудно ми е да застана отново пред вас – толкова скоро, след като трябваше да ви разкажа за малтретираната малка Сияна. Това коментира шефът на детската клиника в УМБАЛ „Св. Марина“ Проф. Виолета Йотова по повод новия случай на зверство спрямо бебе във Варненско, съобщи petel.bg.
 

Снощи около 2 часа в интензивното отделение на детската клиника, в критично състояние, с риск за живота, в кома, с множество увреждания и травми, бе прието момиченце на годинка и 9 месеца след нанесен жесток побой. Раните са по цялото му тяло – по главата, в областта на гърдите, по крайниците, има малки кръвоизливи в мозъка и очните дъна. По първоначална оценка на лекарите, по тялото на малкото момиченце има различни по давност наранявания, което говори за системни побои. В момента прогнозата за детето е много лоша.

 

Лекарите, обаче вярват в силните възстановителни процеси при децата. Именно желанието за живот спаси и малката Сияна. „Изключително невъзможно за понасяне“ - така определи проф. Йотова травмите на малкото момиченце. Тя посочи, че днес пред клиниката са се събрали група близки на детето, които са искали да влязат при него, но не са ги допуснали, тъй като в момента се водят следствени действия за установяване на извършителя, а и детето е с риск за живота. Дали с детето е било блудствано или е извършено сексуално посегателство, тепърва ще установяват специалистите по съдебна медицина. По неофициална информация, към момента има задържан 25-годишен мъж - бащата на детенцето.

 

Бебето се казва Станка Янкова. То носи фамилията на майка си-Янка Станкова. 22-годишната жена била от с. Каменар, от ромски произход е.  Жиеела с мъжа си на семейни начала в кв. "Максуда". Преди известно време двамата се скарали и се разделили. Преди две седмици младите отново се събрали.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4340 |02.06.2015 Бащата на германското обединение е в критично състояние . 0| 4430 |01.06.2015 Хулигани пребиха таксиджия . 0| 5148 |01.06.2015 Делото срещу бащата убиец на малката Пламена отново в съда . 0| 5164 |23.05.2015 Луд посече с брадва майка си и баща си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads