Реклама / Ads
0| 15148 |05.03.2022 НОВИНИ

Безсилие: Ванга в руската пропаганда; България се побратимява с Русия и Беларус и други бисери

.
Докъде стига безсилието...
Не пожалиха и Ванга. Руски медии от няколко дена публикуват и излъчват предсказания на българската пророчица за войната с Украйна. Просто невероятно,с какво спокойствие се приписват на феномена Ванга някакви неща, за които досега – години наред – никой не е подозирал, нито споменавал.
 

Отново в ролята на „ретранслатор“ на предсказването на бъдещето на Русия е Сергей Костарной, представящ се за близък на пророчицата от Рупите. Той вече се опита да привлече вниманието, като твърдеше, че леля Ванга е предсказала COVID 19 още преди много години. Дори в Русия това предизвика насмешки и ирония.

Сега обаче е желан в проправителствените медии, защото вещае триумф за Русия и превръщането й в световен лидер, който ще спаси човечеството. Точно това му била казала лично Ванга през 1995 година, че ще се случи през 2022 година…

Ето какво казва Сергей Костарной в интервю за сайта КР преди дни.

„Сродихме се с нея, станах й кръстник. Срещахме се много пъти и е ясно, че сме обсъждали различни теми. А сега за ситуацията в Украйна. Последният ни разговор с Ванга беше в края на април 1995 година. Говорихме и за война, и за мир в световен мащаб. И аз зададох такъв директен въпрос: „Ще има ли голяма война през следващите стотина години?“ Тя отговори, че не, няма да има голяма война през следващите години. След това уточних дали ще има отделни локални конфликти. На това тя отговори: „Да, ще има отделни локални конфликти“. Беше засегнат въпросът за най-близкия съсед на Русия.


.

Русия е обградена само от лоши...

 

"Най-близката съседка е Украйна?" - попитала Ванга. "Да, отговорих - беше в контекста на всекидневния ни разговор за това къде съм роден, къде съм живял на младини. Казах й, че съм от Курск, Украйна е наблизо. И тя каза: „Да, ще ти бъде трудно с нея“. Казвам: „Какво? Всичко е наред". Е, 1995-та година не предвещаваше нищо... И след това тя казва: „Там властта ще започне да се сменя често. И в крайна сметка ще дойде такъв владетел, млад, красив, приказлив - ще се хареса на всички. Всички ще ръкопляскат, а след това той ще се окаже такъв, че ще докара Украйна до упадък и ще има проблеми.” Казвам: „Какво искаш да кажеш, че ще има проблеми?“ Ванга отговаря: „Държавата като такава просто ще стане част от Русия“. Тя не обичаше да дава точни дати. Но ако се спрем на славянския календар, то до 2027 г. това ще е факт. И ще се засили „Славянският съюз“, - каза, -който ще включва Беларус, Украйна и други страни, България и Сърбия. Засмях се невярващо: „Е, да, България и Славянският съюз?“ Тя отговори: „Времето ще постави всичко на мястото си. Майка Русия под закрилата на Божията майка ще бъде запазена и ще процъфтява.” Това е накратко.

 

Така, че да се готвим за членство в „Славянски съюз“ на Путин. Щом го е казала Ванга на Сергей…

 

***

Бисери от руските медии, които въобще не се занимават с пропаганда и казват истината, само истината:

 

„Ние освобождаваме Украйна! Ние не стреляме по жилищни сгради! В тези сгради живеят бандеровци!“


.
"Осъзнаване" на истината...

 

Превзетите ядрени обекти се охраняват от хора на Кадиров. Те са убили служителите, които охраняват тези обекти, защото са били терористи. Ядрените обекти са били в ръцете на терористи.

 

Нацисти от Азовския украински полк взривили жилищен блок в Мариупол. В мазетата под развалините се намират 200 души. Руски военни се опитват да освободят затрупаните.

 

Роскомнадзор спря Фейсбук, защото в мрежата се разпространява фалшива информация и пропаганда срещу Русия. Довиждане Фейсбук!

 

Негодни политици в България не си дават сметка, че през лятото ще се молят за руски туристи. Нашите ще почиват в Алтай.

 

Съюз на ректорите в Русия: „Тези дни е много важно да подкрепим нашата страна, която защитава нашата безопасност, да подкрепим нашия Президент, който взе, може би най-важното решение в своя живот, изстрадано, но нужното решение“.

 

Дмитрий Песков, говорителят на Путин, чиято дъщеря живее и работи в Брюксел, Белгия: „Русия, която провежда военна операция на украинска територия, няма за цел да разделя Украйна, а само да гарантира собствената безопасност.

След държавния преврат през 2014 г. Украйна започна да утвърждава нацистка идеология. Ние искаме да я освободим от тази идеология.“


.
Той ни води към... бъдещето...

 

От началото на спецоперацията в Украйна болните от коронавирус в Русия са намалели с 5,6%.

 

Лидия Тимофеева, зам.-председател на Център за психическа помощ: Помагаме на хората, напуснали Украйна да преживеят острите емоции. Даваме им съвети по телефона. Много важно е да бъде дозирана и филтрирана информацията за събитията в Украйна. Многото информация им действа потискащо.

 

Заглавията и текстовете са от руски медии. Публикуваме ги без редакция. Всеки може сам да преценява за какво става дума.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3276 |04.03.2022 Миролюба Бенатова: Руската свободна журналистика е приравнена до организирана престъпна група . 0| 4284 |03.03.2022 Главният редактор на руската медия Meduza се извини за войната /видео/ . 0| 3542 |02.03.2022 Проучване: Почти 90% от украинците смятат, че страната им ще успее да отблъсне руската атака . 0| 10275 |01.03.2022 Украинци спират пътя на 67 км военна колона на руската армия с голи ръце /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads