Реклама / Ads
18| 19123 |16.10.2022 ГЛАСЪТ

Битката на Борис Бонев с хиените на Фандъкова: Направи смешен и Прошко Прошков

.
Крясъците им ехтят в Столична община...
Общинският съветник в столична община Борисов Бонев бе принуден за пореден път да води безсмислен спор с представител на центурионите, които имат задача да бранят Фандъкова на живот и смърт. Мотивът им е огромният бюджет на столицата и неговото поглъщане. Сцената този път се разигра по БНТ, където упорито продължават да издирват защитник на ГЕРБ и кметицата, който да е поне малко равностоен на Бонев и ”Спаси София”.
 

Този път срещу Бонев бяха пуснали Прошко Прошков. Последният бе толкова неподготвен и семпъл, че сигурно дори самата Фандъкова се е изчервила, докато го е гледала. Нямаше и как да е другояче, когато нямаш нито един аргумент и факт в подкрепа на сегашното управление на Столична община. Прошко бе толкова зле, че дори нападките му срещу Бонев, които напомняха тези на хиена, са в полза на несимпатичния хищник…

 

Спорът в студиото премина, накратко казано, по следния начин: Бонев посочваше безсилието, некадърността, зависимостите и корупцията под палката на Фандъкова, със съответните доказателства и факти. Прошко скачаше изнервен, отричаше и все повтаряше, че Бонев се борел за кметския пост. Така и не можа да цитира поне едно свястно нещо, свързано със 17-те години управление на София от ГЕРБ. Нито едно!

 

Затова спорът, битката или както искате го наречете бе изключително неравностоен. Хиената Прошков бе превърнат в боксова круша. Не е за съжаление, защото сам се подлага на подобно унижение.

 

Срещу Борис Бонев са изпращани гербаджийски остриета като Димитър Вучев, Георги Георгиев, Стоян Колев и др. Нито един от тях не успя да се представи поне равностойно. Прошко Прошков бе поредната траги-комична гледка.

Бонев бил искал оставката на Фандъкова. Искат я хиляди столичани. И тя, ако имаше капчица достойнство, щеше да я подаде отдавна. Но Борисов и е заповядал да стои там и да изпълнява указанията му. Това е.

Толкова е просто, колкото е грозно и жалко.

 

Емил Азар

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 57838 |13.10.2022 Поканете Митрофанова в НС и ще видите, какво ще стане. Рашидов разби лицемерието на Борисов . 6| 13655 |08.10.2022 Брутално в БГ: Борисов син ли е на Бай Тошо и правят ли труповете секс? . 15| 31361 |06.10.2022 Тактиката на Борисов: „Г..а си с рози накичи…“ . 18| 54410 |03.10.2022 Идва голямото плюскане с Борисов, Радев, Гешев, Гълъб и Карадайъ. Но как ще управляват?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads