Реклама / Ads
5| 3992 |13.03.2019 НОВИНИ

БОЕЦ: Опростете задълженията на болниците, въпрос на национална сигурност е

.
Бойко Борисов и Владислав Горанов
Гражданско движение ”БОЕЦ” иска от Министерски съвет, министъра на финансите и Парламента да опростят задълженията на всички общински болници. ”В тях се лекуват милиони българи, персонала взима мизерни заплати, условията са потресаващи и според нас фалита и закриването на тези болници е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в сектор здравеопазване.”
 

Това се казва в съобщението публикувано във Фесбук профила на ГД "БОЕЦ". Ето целият текст:

 

ДА ВИДИМ! В четвъртък БОЕЦ внасяме официално предложение до Министерски съвет , Министерство на финансите и Парламента да бъдат опростени задълженията за данъци и осигурителни вноски на общинските и държавни болници.


Оказа се, че в България само Лукойл, мюфтийството и цар Киро може да не плащат данъци. Също така се оказа, че и Пеевски няма задължения и е чист, като сълза. Оказа се, че държавата може да опрощава милиони лева задължения за данъци и осигуровки, за да не стане „Косово“, каквото и да означава това.


ДА ВИДИМ аршина на дебелите. Разбира се, депутат и министър в общинска болница няма да видите.Тези болници са в агония и практически фалит от десетина години. И именно схемите на Буда и бандата му за източването им ги доведе до това състояние. В тях се лекуват милиони българи, персонала взима мизерни заплати, условията са потресаващи и според нас фалита и закриването на тези болници е въпрос от национално значение касаещ националната сигурност в сектор здравеопазване.

 

Не е провокация, сериозни сме. Няма да заплашваме, че ако не се случи ще стане „Бейрут“, но със сигурност ще разобличим и покажем лъжите и лицемерието на управляващите ни национални предатели и престъпници!


Действаме и очакваме подкрепата на обществото.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4290 |07.03.2019 И Хамид Хамид не знаел колко са задълженията на вероизповеданията, които ще се опрощават . 10| 4322 |06.03.2019 Нинова: ГЕРБ опрощават на Мюфтийството задълженията към държавата . 8| 6556 |03.03.2019 Лидерът на БОЕЦ: Превзетата от мафията държава празнува свободата си! . 5| 4053 |22.01.2019 БОЕЦ: ЕК да учреди категория „Европейска столица на корупцията“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads