Реклама / Ads
33| 4442 |26.04.2021 НОВИНИ

Бойко Ноев: Защо за ”българска следа” и Гебрев говорят чешките премиер и президент, а нашата власт мълчи?

.
Бойко Ноев
Гебрев е нямал намерение да изнася боеприпаси за Украйна. Сайтът Белинкат преди мнути доказа това. В Чехия по случая говорят чешкият премиер Бабиш, чешкият президент Земан, а у нас Гебрев. Защо българските власти не говорят? Това е ключов въпрос. Това заяви бившият военен министър и експерт по сигурността Бойко Ноев.
 

Отговор има.Защо България не разследва българския „Новичок“…Цацаров стана за смях с рукулата... По времето на Гешев постоянно се спира разследването, бута се в друга посока. Моето обяснение е на друго ниво, на правителствено – стратегическата корупция, която обвързва българските и руските кръгове на най-високо ниво, аргументира позицията си експертът по национална сигурност пред bTV'.

 

Ясно е, че има корупциони обвързаности на руски и български кръгове на най-високо ниво. Ние все още не знаем какви са тези 800 милина, които Путин поиска от Борисов и Радев България да върне, как се осчетоводени тези пари, попита  Бойко Ноев.

 

Нека да питат депутатите министъра на финансите, да каже как са платени пари. Какво е имала България да връща на руснаците във връзка с „Южен поток“…Защо не се каже как се построи „Турски поток“, как се предприеха стъпки за съсипването на българската военна индустрия, подчинявайки я на руската…Това има връзка с т.на. лицензи…В тези процеси участват Дончев, Борисов и Караниколов… Освен това БТК и „Дунарит“, който беше купен от Емилиан Гебрев с бели пари, не трябваше да попаднат в български ръце. Защо не се разследва това от прокуратурата? Защото трябва да се прикриват следи, които водят до най-високите етажи на властта. Това е в интерес на задкулисната власт. Има основание да се счита, че тя е свързана с кръгови в Русия, коментира Ноев.


Борисов подчинява през 2017-2018 българската военна индустрия на Русия. Това става чрез т.н лицензи. Участват вицепремиерът  Дончев, Борисов и Караниколов, разкри бившият военен министър.


Когато беше арестуван руския шпионин Малинов, тогава Гешев обяви, че имало документи, как БТК и Дунарит да не попаднат в български ръце. Прикриват се следи от прокуратурата. Това са следи и за новичок и за репресиите срещу българската оръжейна индустрия. В случая официалната власт играе за задкулисната власт, категоричен е Ноев.

 

Ноев прогнозира, че сред цялата тази каша, ще избухват все повече бомби и новини, които няма как да не стигнат до истината. Когато дойде новото правителство и новото ръководство на ДАНС, на прокуратурата – ще излязат документи, които свидетелстват за възпрепятстване на разследването на една група от хора, в която участват Борисов, Пеевски и Гешев…, а Гебрев е само една малка песъчинка от всичко, което е подчинено на руснаците, казва Бойко Ноев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 57| 8597 |26.04.2021 Бойко Борисов подскочи като ужилен, нарече Слави Трифонов политически страхливец . 27| 3705 |25.04.2021 Борисов за уволнения доцент от УНСС: Защо ни забъркват в техните проблеми? . 16| 3447 |25.04.2021 Доц. Гломб: Нямаше грип, защото коронавирусът е по-приспособен към човешкия организъм . 4| 3559 |23.04.2021 Бимбалов: Бойкот. Дума от шест букви. От първите пет ми се повдига

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads