Реклама / Ads
67| 7238 |06.03.2014 НОВИНИ

Борисов: В България е подобно като в Украйна

.
Бойко Борисов и Юлия Тимошенко на конгреса на Европейската Народна партия в Дъблин Източник: Пресцентър ГЕРБ
Ситуацията в България е много подобна на тази в Украйна. Вече над 300 дни в България всеки ден се протестира. От тази трибуна искам да благодаря на ранобудните студенти, както и на всички граждани и граждански организации, които не искат бившите комунисти и лидерът на ПЕС Сергей Станишев да води това непрозрачно управление с националистическата партия „Атака”.
 

Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, в речта си пред делегатите на конгреса на Европейската Народна партия в Дъблин. Борисов припомни, че когато почина председателят на Европейската Народна партия, многоуважаваният Вилфред Мартенс, тази партия отказа да стане в негова памет и напусна парламента. „С тази партия управлява лидерът на ПЕС Станишев", посочи Бойко Борисов.

„Що се касае нашето управление, ние получихме най-добрата оценка, която беше дадена от българския народ. За пръв път в история на България, една и съща политическа партия спечели два поредни парламентарни избора", заяви още председателят на ГЕРБ.

По думите на Борисов, благодарение на всички европейски граждани и европейската солидарност София има едно от най-добрите метро, магистрали, Дунав мост 2, множество пречиствателни станции и над 40 пъти по-добра усвояването на европейски средства.

„Убеден съм, че вашата подкрепа, ще продължи. По време на управление на ГЕРБ имаше фискална дисциплина и прозрачност в управлението", допълни Бойко Борисов.

„За нас е важно да спечели тези избори. Досега десет пъти съм побеждавал лидерът на ПЕС Сергей Дмитриевич Станишев и се надявам и на тези избори да го победим", заяви на конгреса на ЕНП в Дъблин председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

В началото на словото си, Борисов поздрави председателят на ЕНП Джоузеф Дол, както и приятелите на ЕНП от Украйна Юлия Тимошенко и Виталий Кличко, които са гости на форума.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5328 |04.03.2014 ЕК стартира наказателна процедура срещу България заради евроизборите . 7| 5276 |04.03.2014 След намеса на „България без цензура“ БДЖ пусна места за майките . 31| 6232 |04.03.2014 "Галъп": Бедността и корупцията задушават България . 16| 5708 |04.03.2014 Журналисти: Случващото се в Украйна е опасно за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads