Реклама / Ads
85| 5061 |19.08.2014 НОВИНИ

Борисов: Единствено ГЕРБ разби монопола на ДПС

.
В Конституцията на България се казва, че всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. Всички граждани са равни пред закона. Това написа във Фейсбук профила си лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.
 

Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Ние в ГЕРБ сме доказали през годините, че зачитаме правото на всеки български гражданин да се развива и да допринася за просперитета на страната ни, пише Борисов.

ГЕРБ излъчи доц. д-р Анна Страшимирова, която е от ромски произход, за председател на Комисията за защита от дискриминация. Имаме кмет на община Дулово – д-р Юксел Ахмед, който е български мюсюлманин. От тази етническа група са и кандидатите ни за евродепутати – Селиме Кърджалиева и Асим Адемов.

Нашият евродепутат (вече трети мандат) Владимир Уручев е българин мохамеданин. Вежди Рашидов беше министър на културата по време на управлението на ГЕРБ. Членовете на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ – Юзгюр Касим и Осман Ислямов – също са български мюсюлмани. И това са само малка част от примерите за приемственост на ГЕРБ с различните етнически групи в България. В ГЕРБ се припознават хора от всички етноси, а важни за нас са личните качества и експертният потенциал на кадрите.

В Кърджалийско казах на хората, че ГЕРБ ще се възползва максимално от потенциала на всички кадърни хора, защото това е демокрацията. ГЕРБ е единствената партия, която разби монопола на ДПС и работи с всички граждани, без значение техния етнос, религия и произход. И това не е предизборна оферта, както се опитват да внушат, а ние сме доказали през годините, че сме отворени към всички хора, които имат качества и потенциал да заемат високи позиции, заявява още лидерът на ГЕРБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 4899 |19.08.2014 О.Октай: ГЕРБ руши монопола на ДПС сред мюсюлманите . 7| 5007 |19.08.2014 Общинари отличници от ГЕРБ стават депутати . 17| 5274 |18.08.2014 М. Миков: Без ДПС - ГЕРБ нямат 10 зам.-министри мюсюлмани . 59| 4941 |17.08.2014 Михаил Миков: Готви се коалиция между ГЕРБ и ДПС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads