Реклама / Ads
18| 10817 |10.08.2021 НОВИНИ

Борисов извика Стойка Кръстева в централата на ГЕРБ: И аз като бивш петоразряден спортист знам какво е да имаш олимпийско злато

.
Бойко Борисов, Стойка Кръстева Източник: Facebook
И аз като бивш, в сравнение с Вас петоразряден спортист, знам какво е да имаш олимпийско злато. Това заяви лидерът на ГЕБР и бивш български премиер Бойко Борисов, който бе извикал на лична среща златната ни олимпийска медалистка в бокса Стойка Кръстева. Срещата им, както обикновено, бе излъчвана на живо във Фейсбук профила му.
 

„Просто сме правили каквото трябваше да правим. Мога да изброявам половин час, щото съм ги строил, заедно с колегите“ – изтъкна бившият премиер за строителството на спортни зали, извършено при неговото управление и какъв бил приносът, за да може Кръстева да спечели златото си.  

 

„Само мога да очаквам новите да направят повече - да сравняваме техните зали, стадиони“, заяви Борисов.

 

„За нас е огромно удоволствие да се докосна до това злато - може ли да го подържа“, попита лидерът на ГЕРБ.

 

„Ма ти как ги наби - американци, китайци, руснаци, кара ги по домова книга“, възхити се той.

 

Последва и разговор относно здравната криза COVID-19 и колко добре се справило управлението на Борисов. Треньорът на Кръстева Борис Георгиев обясни за строгите мерки в Япония по време на олимпиадата и разказа, че всеки ден са правили антигенни тестове на състезателите.

 

„България беше най-либерална и с най-добро отношение към хората“, коментира Кръстева.

 

Борисов не пропусна и да изрази своята критика към служебното правителство.

 

„Това, че новите спряха ваксинацията, унищожават ваксините, вкарват ни в четвърта вълна абсолютно неподготвени. В Англия много хора са ваксинирани и починалите са малко, и хората в болниците са малко. А ние с толкова малко сега ги чувам, че искат пак да затварят фитнеси, театри...плюс мигрантската вълна, която не могат да управляват, защото нямат нито външните, нито вътрешните ресурси и контакти. Като гледам по телевизията сутрин, това много ме притеснява“, коментира Борисов.

 

„Ние тук, благодарение на вас, не сме спрели да си поддържаме формата, докато в други страни спортистите са държани в пълна изолация заради коронавируса“, заяви Стойка Кръстева.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5673 |09.08.2021 Германски експерт: Вучич залязва. Чака го съдбата на Борисов . 3| 3393 |09.08.2021 Стойка Кръстева на родна земя: Аз съм една горда българка . 17| 8207 |09.08.2021 Прокуратурата се прави на „ударена“ и тупа топката за две проверки срещу Бойко Борисов . 19| 15089 |08.08.2021 Веселина Седларска: Хората очакваха да няма повече султански модел, но се появиха копия на Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads