Реклама / Ads
132| 5781 |18.06.2014 НОВИНИ

Борисов: Оттук-нататък война и реваншизъм до дупка

.
Не само че ни порязаха, те не спазиха това, което лидерите им са постигнали вчера. Станишев, Местан и Сидеров не само се подписаха, не само приеха, те редактираха целия този текст заедно с Мишо Миков. Във втора точка ясно е казано да се определят приоритетите на парламента и на изпълнителната власт. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 

На БСП, на ДПС и на „Атака” вяра не може да се има. Видяхте, за да ми е чиста съвестта, предложих най-толерантните неща от трибуната на парламента, каза още той.

„Ние се договорихме и правителството да не подписва нищо до другия вторник, тъй като Местан и Станишев са заети тази седмица след консултациите кои закони и какво могат да подписват и какво не”, поясни Бойко Борисов.

Оттук нататък война, щом искат война, така ще бъде. Те не заслужават толерантност – реваншизъм до дупка сега. Сега, с приемането на Закона за МВР, първо, нямат 160 млн. разписани в бюджета. Те ги нямат парите, те ще влязат от следващата година. Това означава без конкурс да назначат всичко на едно провалено министерство, на което вчера Сидеров го каза и на КСНС – депутатите на „Атака” и депутатите на БСП оспорват купуването на гласове, изборите оспорват. Тези хора искат сега без конкурс да назначат всичко”, отбеляза Борисов.

"Ще се борим дотогава, докато имаме такова мнозинство, че всичко, което се приема от този парламент, да бъде съборено. Толерантността ми я доказах пред целия народ, те се подиграха с мен”. „Те не разбраха урока за Сметната палата. Аз и тогава им казах – не правете главния одиторен орган на държавата от две провалени партии. Не го правете”, така Борисов обясни що е война и реваншизъм.

Попитан дали променя договорките за изборите и всичко останало, Борисов обяви, че вече не им вярва: "Чета вчера това, което Станишев, Местан и Сидеров редактираха. Това не го е писал президентът, те го писаха в неговия кабинет. Аз не съм направил нито едно предложение, включително има казах, която дата кажете, приемам”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 42| 4953 |17.06.2014 Борисов: Неудовлетворен съм от отговорите на Орешарски . 40| 7937 |14.06.2014 Борисов: Цветанов няма да бъде министър при ново управление на ГЕРБ . 49| 4870 |10.06.2014 Борисов: ГЕРБ е готова за избори; жал ми е за Орешарски . 44| 5321 |09.06.2014 Борисов: Провалът на "Южен поток" зове за мълниеносна оставка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads