Реклама / Ads
7| 5092 |24.08.2007 НОВИНИ

Б. Борисов: Предсрочни избори напролет!

.
Предсрочни избори през пролетта прогнозира столичният кмет Бойко Борисов пред БНТ. Борисов заяви, че всички в България са срещу тройната коалиция, дори и ректорът на СУ „Св. Климент Охридски" проф. Боян Биолчев.
 

 

На въпрос дали ГЕРБ ще си сътрудничи с НДСВ на местните избориq той заяви, че за това, което се случва в страната, жълтите носят същата отговорност, както и останалите им партньори в правителството.

Борисов поясни, че не обръща голямо внимание на клетви от сорта на произнесените от СДС, че сините ще го подкрепят, ако ГЕРБ не издига конкуренти на 39-те успешни сини кметове. „Това са дребни неща. СДС е марка и нашите отношения със СДС винаги са били, са и ще бъдат много добри. Винаги съм бил отворен към тях и сме работили много добре. Ако хората са харесвали толкова СДС, ГЕРБ нямаше да го има. Ако не сме ние, ще е някоя друга партия, но няма да е СДС и ДСБ", категоричен бе Борисов. За да се обединят десните в София, първо трябва да се открие причината за разрива, допълни кметът.

На свой ред лидерът на СДС Пламен Юруков заяви, че няма какво да делят с ГЕРБ и позицията към Бойко Борисов остава същата както и досега. „С Бойко не сме се карали, но след срещата ни, по непонятен начин от страна на ГЕРБ започна една доста агресивна политика спрямо сините кметове", заяви Юруков. Той обаче вярва, че всички спорни въпроси ще се изгладят и нещата ще тръгнат в правилна посока.

Кметът на София се извини на столичани, защото се налагало повторно затваряне на бул. „Цариградско шосе" поради отвратителния ремонт на настилката. Той допълни, че ремонтът е извършен с перфектна чужда техника, но за съжаление тя е била в ръцете на българи. Борисов бе категоричен, че до момента общината не е дала и стотинка на фирмата изпълнител и ще приведе пари, чак когато се убеди, че нещата са оправени както трябва. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5319 |05.08.2007 Бойко Борисов: Ген. Ваньо Танов ще спечели изборите в Русе . 0| 5071 |22.05.2007 Президентът Първанов се обяви за мажоритарно начало в изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads