Реклама / Ads
36| 7554 |11.12.2019 НОВИНИ

Борисов за президента: Двуличен човек. Злобата и омразата му преливат /видео/

.
Бойко Борисов
Не е нужно да коментирам един опозиционен лидер. Опозиционен лидер, който за 40 минути не каза една добра дума за държавата. Дори вече злобата и омразата му вече до такава степен преливат, че не е нужно да коментирам. И то опозиционен лидер с най-много власт в държавата - държавният глава е върховният главнокомандващ.
 

Така премиерът Бойко Борисов отговори на днешното интервю пред bTV на президента Румен Радев.

 

Никой не може да говори от името на народа. Такъв няма. Левски не си го е позволил. Кой ти даде това право? 50% не те харесват, ако вземем последните изследвания. Кой ти даде право? - попита премиерът.

 

Двуличен човек, абсолютно двуличен - един ден хората ще разберат колко двуличен човек са си избрали за президент. Сигурен съм, бесен е Борисов.

Това много го е яд - няма демократичен президент, който да не е седял на камината на Белия дом. Той е в последната си година, предпоследната си ли, колко... Мандатът му мина, дет се вика. И той сега си мисли, че аз ще се кандидатирам за президент. Този пост не ме интересува. Каква е тази злоба? Всеки път си мисля, че когато се обади и се разбрахме за НАТО – да води делегацията, да седне и той да се покаже малко до Тръмп. Тази омраза и тази злоба. Какво му направихме? - продължава той.

 

Не знам с какво го обидих. Хубаво - не ни харесва. И аз не го харесвах като шеф на ВВС. Как падаха самолети, хеликоптери вследствие на неговата работа. И тогава не го санкционирахме. Oткъде е тази злоба? Аз не мога да разбера, посочи Борисов.

Бил ми е приятел, седели сме заедно, командвали сме учения, въобще не беше такъв човек. Властта не е за всеки. Явно дворците, платите и скъпите дрехи променят хората.

 

Не виждам никакъв смисъл. Не съм му конкурент, каза още министър председателят по адрес на президента.

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4954 |10.12.2019 Венецианската комисия против реформата на Борисов за ”независим прокурор” . 18| 6377 |09.12.2019 Борисов се появи в пълна екипировка на US-самолетоносача ”Хари Труман” . 8| 11645 |09.12.2019 Ивайло Цветков: Ако десните така продължават, Борисов ще управлява докато си иска . 6| 3917 |08.12.2019 Борисов поздрави студентите за празника им във Фейсбук

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads