Реклама / Ads
7| 4916 |25.05.2010 НОВИНИ

Б. Борисов: За да не тече, информацията трябва да е у малцина

.
Бойко Борисов
Така премиерът коментира осветляването на темата по БЕЛ за матури. Той даде пример с МВР, където Цветанов докладвал на него и само той и още един били "посветените" за операциите.
 

Техническата грешка по телевизията не е гаф, обяви по БНТ премиерът Бойко Борисов в коментар на информацията по телевизия Ватикана за "македонската делегация", посетила папата.

Не знам дали има матура, при която досега да не е изтичала информация, каза още Борисов. Брънките излизат, ще има тежки санкции, ще стигнем до последното  Не са нужни силни думи като мафия, но трябва информираните за темите и матурите да са минимални. Така работим и в МВР - идва Цветанов, докладва ми на мен знае най-много още един, дословно каза Борисов.

Или немарливост, или някой не си затваря езика зад зъбите и споделя - това е станало в МОНМ, коментира Борисов, според когото министър Игнатов си бил взел необходимите поуки и през следващите години нямало да има подобни прецеденти.

На срещата с ръководството с БАН, бяха С. Игнатов и С. Дянков, добави още Борисов. Никой не е искал да ликвидира БАН и шапката на БАН, каза още Борисов. Всички искат повече пари, но не казват откъде да се вземат те.

Никой не управлява в условия като при нас
, осведоми премиерът. Всички държави постепенно отваряли голям дефицит, всички в Европа живеят по-добре от начина, по който работят. Социалните придобивки на работниците вече се замразяват, предстои и пенсионна реформа и там, каза той.

Вальо Бореца е последният от „Наглите", съобщи Борисов, пожелавайки успех на прокуратурата и органите, които се занимават с тази операция.

Индиректно няколко пъти се опитвам да намекна да си подадат оставките съдиите по случая Приморско, каза Борисов и каза, че става дума за господари в съдебна зала, на които по принцип не може да се има доверие. Това е хипотетичен коментар, без да коментирам конкретни имена, уточни Борисов. Той само заради слухове и намеци се разделял с министри, зам.-министри и близки хора.

До края на мандата трябва да се усвоят всички средства от еврофондовете, постанови премиерът и каза, че тази задача е поставил на министър Томислав Дончев. Стоят пари в Брюксел, а ние жадни ходим, завърши той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5034 |17.05.2010 Б. Борисов: Аз на медиите не се меся . 23| 5340 |14.05.2010 Б. Борисов: България беше размазана от товарния влак! . 0| 5210 |11.05.2010 Борисов: Строих детски градини, докато мълчаха за кризата . 38| 4988 |07.05.2010 Б. Борисов: За разлика от Първанов, аз не спирам акции на МВР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads