Реклама / Ads
8| 16985 |21.06.2017 НОВИНИ

Британски агент от МИ5 призна, че е убил Лейди Даяна

.
Лейди Даяна
80-годишният пенсиониран агент на британските тайни служби МИ5 Джон Хопкинс признава за серия от убийства, които е извършил. Той твърди, че му остават още няколко седмици живот и не иска да напусне този свят, отнасяйки истината в гроба, съобщава британската медия Culture Shock TV.
 
Хопкинс твърди, че е участвал в 23 убийства организирани от британската тайна служба и изпълнени в периода от 1973 до 1999 г. Сред тези убийства е и това на принцеса Даяна. Джон Хопкинс е работил като оперативен агент в МИ5 38 години, като в този период тайната служба на Великобритания често му е нареждала да извършва дискретно убийство на определено лице, за което се смятало, че представлява опасност за националната сигурност на Обединеното Кралство. Като машинен инженер и експерт по оръжие

Хопкинс твърди, че има голям опит в убийства с конвенционалните методи, включително и използването на химикали и отрови. Бившият британски разузнавач обяснява, че е бил част от седемчленна група оперативни агенти на МИ5, които били натоварени да извършват политически атентати на територията на Великобритания. От разказите му става ясно, че повечето от жертвите били политици, журналисти и лидери на политически партии.

По отношение на принцеса Даяна Хопкинс твърди, че тя е единствената жена жертва на атентатите, който той е извършил и единствен член на британското кралско семейство. Тя е единствената жертва, за чиято смърт бе поръчано директно от самото кралско семейство, подчертава Хопкинс. "Даяна беше красива и любезна жена", казва той и уточнява, че според него тя е застрашавала британската корона. "Кралското семейство разполагаше с доказателства, че тя възнамерява да се разведе с принц Чарлз. Тя знаеше прекалено много тайни отнасящи се за кралското семейство. Моят шеф ми каза, че тя трябва да умре. Получил е пряка заповед от принц Филип и трябваше да направим така, че да изглежда нещастен случай, пише още БГНЕС.

Никога преди това не бях убивал жена, още по-малко принцеса, но изпълних заповедта. Направих това за кралицата и за страната. Следният етап от задачата включваше медиите, които много добре изпълниха своята част от работата", разказва Хопкинс. Бившият британски разузнавач прекарва последните си дни вкъщи, но казва, че след тези разкрития очаква да бъде арестуван. Хопкинс твърди също така, че всяко разследване относно тази афера би било трудно доказуемо и "много усложнено", защото писани доказателства в МИ5 няма, а освен това почти всички негови колеги са починали.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6353 |21.06.2017 Двама агенти на ДАНС на съд за измами . 0| 6752 |16.06.2017 Мъж с ножове бе арестуван до британския парламент . 1| 5283 |12.06.2017 Станишев за британския Канал 4: Поздравих Джереми Корбин за вдъхновяващата кампания и резултатите . 3| 5745 |05.06.2017 Зам.- главсекът призна, че бежанци спокойно кръстосват България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads