Реклама / Ads
0| 2825 |28.10.2022 НОВИНИ

Дали Антикорупционната комисия ще попита г-н Моллов за участието му на Капитан Андреево?

.
Емил Соколов, политически анализатор Източник: БГНЕС
Тъй като Антикорупционната комисия отиде в "Български възход", дали от партията на Янев ще извикат Пламен Моллов да разкаже за опитите си да предлага подкупи на Капитан Андреево? Доскоро Моллов беше част от "Български възход", но беше премахнат точно заради твърденията за предлагане на подкуп.
 

Според политическия анализатор Емил Сколов едва ли Антикорупционната комисия, която се председателства от партията на Янев ще потърси Пламен Моллов, за да даде разяснения по случая с опитите за подкуп на Капитан Андреево.

 

За да започне своето пълноценно функциониране тези дни в 48-мото Народно събрание бяха разпределени парламентарните комисии. Интересно е, че Антикорупционната комисия ще се председателства от партия "Български възход", тъй като до скоро част от нея беше Пламен Моллов.

 

В последствие Моллов уж е премахнат от предизборните листи заради опитите си да предлага подкупи на Капитан Андреево. Вероятното решение е свързано с това, че Стефан Янев е осъзнал, че "не е добре да се снима непрекъснато до човек, който ходи и раздава пари в плик", написа Емил Сколов във Facebook (Фейсбук).


В 47-мото Народно събрание Антикорупционната комисия се опита да изслуша Моллов няколко пъти, но той все се разболяваше. Накрая парламентът се разпусна и Моллов така и не се яви пред комисията.


В момента Моллов е ректор на Университета по хранителни технологии в Пловдив и е зает да гони и ограничава правата на студенти, които не са съгласни ректорът им да е замесен в корупционни скандали. Разликите между ректор и феодал не са толкова много.

 

Остава отворен въпросът: Дали наистина Антикорупционната комисия, която се председателства от Български възход ще потърси отново Моллов, за да разкаже за участието му на Капитан Андреево? Може би е малко вероятно председателят да се занимава с някакви си опити за подкуп, тъй като сигурно ще е зает с по-важни проблеми.


Емил Сколов посочва, че всичко, което е необходимо гражданите да знаят за този парламент е, че комисията, която трябва да противодейства на корупцията "отиде в партията, чиито учредител е замесен в един от най-големите корупционни скандали".


Политическият анализатор е лаконичен: "Разбира се, когато комисиите по Вътрешна сигурност и по Финанси са в ДПС, нищо не може да ни изненада."

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2978 |28.10.2022 Един убит и няколко пострадалите при нападение в супермаркет в Милано, сред тях е футболистът Пабло Мари . 1| 2812 |28.10.2022 Станислав Анастасов, ДПС: Никой не искаше Комисията за децата, младежта и спорта . 3| 2672 |28.10.2022 Соня Момчилова: Хората по-малко се интересуват от скандали и сензации . 12| 7791 |27.10.2022 Радостин Василев: Радев и Лечева звъннали на ДПС, за да ме посъветват да се откажа от спортната комисия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads