Реклама / Ads
0| 3791 |31.08.2022 НОВИНИ

Дъщерята на Юрий Асланов - Леона напуска партията на Стефан Янев

.
Леона Асланова Източник: Фейсбук
Още една дама напусна ръководството на ”Български възход”. След като считаната за дясна ръка на Стефан Янев Ралица Симеонова обяви решението си преди повече от месец, днес дъщерята на политолога Юрий Асланов - Леона Асланова, последва примера ѝ.
 

 Като мотив за напускане на редиците на политическия проект на бившия служебен премиер Асланова посочи, че има неща, които не може да подкрепи във формацията.

 

Ето какво пише още в публикацията ѝ във фейсбук:

В политиката има много възможности, но всяка една възможност има цена и е въпрос на избор, дали искаш да я платиш.


Аз не пожелах да правя компромис със съвестта си и вече не съм част от Контролния съвет на ПП “Български възход”. Моля да проявите разбиране и да спрете да ми пишете по този въпрос с въпроси, оплаквания, предложения и пр.


5 месеца интензивен политически опит засега ми е достатъчен. Ценностите ми непокътнати - надявам се България да остане парламентарна република, с реална демокрация и някак да се изчисти от беззаконието превзело всичко и да спре радикализацията в езика, действията и нагласите. Надявам се, програмата за иновативна България, която създадохме, да види бял свят във вида, в който беше концептуално замислена.


Няма да чуете да казвам лоша дума за хората, с които до вчера работих - решението ми, повтарям, е лично и базирано на принципи. Има неща, които не мога да подкрепя във формацията и които съм изразила открито многократно пред колегите. Те не касаят всичко и всички, а отделни хора, решения, процеси, които са в противоречие с моите разбирания за редно и нередно, за добро и зло, черно и бяло.


Цял живот се пазих от мръсното в българската политика и исках да стоя далеч от нея, решение което трябваше устойчиво да продължа да следвам, но ядът от последната година, че отново губим време и експериментираме с живота на следващите поколения по безобразен начин и абсурдното беззаконие и некомпетентност превзели институциите на българската държава, ме изкараха далеч от зоната ми на търпимост.
На тези избори няма да гласувам за пръв път от началото на демокрацията и за да си почина от темата - “замразявам” всички кандидат-депутати, че фейсбук се обърна на истеричен политически водевил.


За всички, които смятат, че съм участвала в нещо лошо - извинявам се.
За всички, които мислят, че е трябвало да остана, защото е нещо хубаво - извинявам се.
Всеки, който ме познава знае, че не взимам решенията на тълпата, а своите лични.
Ще се концентрирам върху работата си в Innovation Starter и моля за почивка от политическата истерия в България. Връщам се в моя балон на предприемачеството, където България е позитивна, иновативна, модерна и можеща. Някак по-добра, напред в бъдещето и света.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11378 |21.08.2022 /видео/ Взривиха дъщерята на Дугин, главният идеолог на Путин /обновена/ . 0| 2839 |26.07.2022 Юрий Асланов: Вариантът е един - БСП трябва да върне мандата като неосъществен . 0| 2957 |28.06.2022 Съпругата и дъщерята на Байдън са със забрана да влизат в Русия . 0| 3121 |22.06.2022 Дъщерята на Ж. Желев: Радев не сложи начало на борбата с беззаконието. Яхна я

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads