Реклама / Ads
4| 7351 |10.06.2018 НОВИНИ

Денонощие след Фрог, спецпрокуратурата призна, че издирван за убийства от Интерпол се е предал

.
Шефът на спецпрокуратурата Иван Гешев
Цяло денонощие след информация на Фрог нюз, спецпрокуратурата призна, че издирваният под дърво и камък от Интерпол за множество убийства Мартин Георгиев се е предал. Както екипът ни отбеляза, завръщането на Георгиев от чужбина е минало при пълно информационно затъмнение. Уточняваме, че шеф на спецпрокуратурата е Иван Гешев.
 

Според източниците ни, които са от МВР, със СРС-та било установено, че са дадени 95 000 евро на няколко лица от съдебната власт, за да може на Георгиев на бъде наложена по-лека мярка. Не е изключено след огласяване на информацията, „сделката“ да се провали. Днес съдът ще мисли каква мярка да наложи на уличения в редица престъпления мъж. От подслушването се разбрало, че е вдадена поръчка за побой на мъж, който е от обкръжението на известен хазартен бос. Фрог знае името му и ако МВР и прокуратурата се поинтересуват, ще предоставим информацията.

ТУК можете да се запознаете с информацията на Фрог по случая. А ето какво гласи съобщението на спецпрокуратурата  от днес:

 

Издирваният с червена бюлетина на Интерпол М.Г. – обвинен от Специализираната прокуратура като един от ръководителите на организирана престъпна група за разпространение на наркотици (по досъдебно производство от 2015 г.), се предаде в присъствието на адвокат в ГДБОП на 7 юни.

 

М.Г. първоначално е бил задържан за 24 часа, като Специализирана прокуратура удължи задържането до 72 часа. Днес в Специализирания наказателен съд бе внесено искане за налагане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на М.Г. След като се оказа, че е в неизвестност, Специализираната прокуратура отдели материалите по делото срещу него. Разследването срещу обвинения е възобновено. Делото по мярката за неотклонение е насрочено за 12.30 часа днес.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4449 |10.06.2018 Валежите продължават и следващата седмица . 3| 4764 |08.06.2018 След година пауза Борисов пак е на парламентарен контрол . 2| 4674 |08.06.2018 Решено: Иванчева аут – докато разследването тече . 4| 7377 |06.06.2018 Полицаи пред Фрог: Пелов се прицели в Панчев, след като разбра, че жена му изневерява с него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads