Реклама / Ads
67| 6442 |28.01.2013 НОВИНИ

Дянков: Станишев направо беше жалък

.
Министър Симеон Дянков
Вчерашният ден беше голям провал за БСП, но най-вече беше провал за Сергей Станишев. Тъй като имаше една борба в БСП между ядреното им и медийно лоби. Вчера Станишев не беше губещ даже, беше жалък.
 

Това коментира министър Симеон Дянков пред Нова телевизия.

"Продължавам да искам оставката на Сергей Станишев. Вчера той загуби. Опитва се да се прави на мъж и на лидер, но се показа кой е истинският лидер."

Не е това въпросът, това демонстрира мнозинството от хората, които не излязоха да гласуват.

И гласовете на ромите, както и много други ще спечелим на предстоящите избори, заяви Дянков. Според него си личи всичко, което са постигнали и няма нужда да обеждават който и да е било, защото резултатите от постигнатото се виждат.

80% не излязоха да гласуват, заради объркващ въпрос. Аз самият не гласувах по същата причина. Оттук нататък въпросът е какви са смислените теми, които интересуват народа, коментира финансовият министър.

Според него първият ни демократичен референдум не е трябвало да бъде на тази тема. От допитването спечели медийното лоби около Станишев, но не и ядреното, смята вицепремиерът. Според Дянков обаче, положителното от вчерашния ден е доброто провеждане на референдума, което е показало, че държавата може да се справи с едно такова допитване.

Според Дянков въпрос, който заслужава провеждане на референдум е нещо, свързано с екологията и развитието на Черноморието. Според него трябва да се внимава с въпросите, и такъв дали да се увеличат майчинските тройно е неуместен, тъй като той и сега може да предположи резултата, но това е тема, свързана с бюджета.

Вицепремиерът коментира и увеличението на депутатските заплати. "Признавам, че вчера научих от медиите за това. Изненада бе за мен тази новина. Не е редно. Трябва да вдигаме първо други доходи, а после нашите. През тази седмица ще се заема с темата", обеща Симеон Дянков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 5464 |27.01.2013 Станишев изтълкува референдума като вот на недоверие . 43| 5954 |27.01.2013 Борисов: Не искам Станишев да си подава оставката . 85| 5002 |27.01.2013 Станишев нищи философската същност на въпроса за референдума . 70| 5334 |25.01.2013 Дянков иска оставката на Станишев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads