Реклама / Ads
22| 5760 |18.11.2013 НОВИНИ

Дикме: Мостът, който можеше да свърже ГЕРБ и ДПС, е разрушен

.
Мостът, който можеше да свърже ГЕРБ и ДПС е разрушен. ГЕРБ остана самотен на политическата сцена. И дори Реформаторският блок няма да прави коалиция с тях. Но повече от всякога на България са необходими избори, но не сега, през зимата. Политиците трябва да седнат на една маса и определят дата за избори.това каза в "Лице в лице" земеделският министър от времето на Царя Мехмед Дикме.
 

Това, че Бисеров си подаде оставката пред Доган е още един показател кой управлява държавата. Не знам защо той ходи в Бояна, а не на бул. Стамболийски, за да си подаде оставката. Всеки човек има малка или голяма тайна. Тя му е била поставена на масата и той е бил принуден да го направи, каза още Дикме.

Шокиран съм от митингите. Какво ли не почнаха да си мерят политическите партии, та сега и митингите. Не мога да повярвам, че те паднаха толкова ниско. Какво значение има колко са хората на площада, как е възможно да караш платени хора. Там имаше една част от тези хора, които не знаеха кой е министър-председателят. Всички знаят, че политиците купуват гласове, а те отричат пред народа, че го правят, абсурдно е, категоричен бе Дикме.

Сергей Станишев не е искрен, когато казва, че се извинява за Възродителния процес, а да назначава кадри, които са го провеждали. Политиците трябва да го оставят вече. Да, турската общност би приело едно такова извинения, когато бъде взето едно решение и хората, които са виновни за него бъдат наказани, категоричен е той. БСП и ДПС не могат да намерят други политически съюзници заради политиката, която водят. Много се политизира обстановката в страната и се основаха "про" и "анти". Това се случи, за да могат определен политически кръг да живее по-добре. Те разделиха народа.

Имаше информация за сондажи между ГЕРБ и ДПС преди изборите през май.Те са водени от хора зад кулисите. Бойко Борисов направи един много голям реверанс на Ахмед Доган. Миналата година тези, които редяха политическия пъзел смениха ГЕРБ с Атака, за да стане сегашната тройна коалиция, каза още той. Бисеров е бил от хората, които са водели разговори с определени хора от ГЕРБ, както и други хора от ДПС с български и труски имена, заяви Дикме.

Всички политически формации ще изтрезнеят след нови избори. Народът няма да допусне ГЕРБ да се върне на власт. В ГЕРБ нашето общество не вижда алтернативата на сегашното управление. Когато обществото види тази алтернатива и обикновените граждани ще  скочат. За голямо съжаление последните седем - осем години политиците не се обединяват около каузи, а около парчета баница. Трябва политиците да намерят десет неща, около които да се обединят.

Има две опции. Може да има сиглал до българските служби от чужда служба, но ако е ставало дума за повече пари. Втората - навлязъл е в периметър, където икономически се е сблъскал с Доган. Така Дикме коментира случая с оставката на Бисеров.


Единственият човек, който може да вземе решение за избори се казва Пламен Орешарски. Според Дикме това ще стане, като си подаде оставката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5653 |11.11.2013 Е. Дайнов: Българинът вече не е онзи, който спаси евреите . 61| 5133 |04.11.2013 Царят: Не познавам народ, който да преуспее разделен . 0| 5480 |29.09.2013 Който гледал аналогова, гледал... . 51| 6024 |16.08.2013 Станишев: Плевнелиев е последният мохикан, който иска да се запази бюджетът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads