Реклама / Ads
14| 7713 |18.11.2012 НОВИНИ

Джакпотът отива в Бургас? Кабата дал 37 бона за фишове!

.
Бургаски боксьор пусна тотофишове за 37 хил. лева. Според служителката от пункта това със сигурност бил известният Антон Петров-Кабата.
 

Вчера около 16,30 часа в тотопункт в Централна градска част на Бургас е влязал набит мъж на средна възраст, който според служителката на гишето е една от известните фигури на Бургас, съобщава бургаският сайт Бесове. Човекът бил охраняван от още двама по-млади от него. Той извадил от черна кожена чанта десетки попълнени тотофишове с различни комбинации на обща стойност 37 хил. лв. Обработката на бланките и броенето на парите продължило около 30 мин., но опашката от останалите тотоманяци не реагирала остро, а с учудване наблюдавала спектакъла с ваденето на пачките и броенето им на ръка. 

„Не съм убедена, но според клиентите, които чакаха отзад човекът бил известна фигура – от спорта и политиката на Бургас. Почити съм сигурна и аз, че това беше Антон Петров – Кабата, който беше бивш национал по бокс, а през последните години държеше под наем известния ресторант „Златна котва”, каза тото служителката. 

Кабата е една от най-колоритните личност на града. Популярен е с избухливия си нрав, но по сърце и душа е невъобразим добряк. Кабата беше нашумял като една от най-свирепите мутри водеща наказателен отряд в предиода 1998-99 година, когато от името на СДС-Бургас рекетираше и чупеше крака на държавни шефове, които не се подчиняваха на новата повеля, наложена от правителството на Иван Костов. Бизнесът му в Бургас приключи безславно преди 3 години, когато импулсивно скочи да удря репортерски екип на ТВ СКАТ, дошъл да мери с ролетка площта, заета от масите на ресторант „Златна котва”, разпрострели се по булеврда. 

СКАТ му обяви война и го дискредитира като личност. Това го накара да се отегли в имението си в кв. „Крайморие” и да се откаже от ресторантьорството. 

Близо 9.5 млн. лева се очаква да достигне днес джакпотът в тото 2 в играта "6 от 49". 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4870 |16.11.2012 Жега! Джакпотът пак оцеля, гони 9,5 млн. лв. . 9| 7215 |15.11.2012 Джакпотът пада днес? Вероятно е 1:4! . 1| 5098 |11.11.2012 Джакпотът удари рекорд . 5| 5264 |01.11.2012 Доклад за цените на лекарствата отива в прокуратурата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads