Реклама / Ads
3| 2366 |06.09.2024 НОВИНИ

Добра новина за феновете на „Бандата на Оушън“: Брад Пит и Джордж Клуни се завръщат с нов филм от поредицата

.
Брад Пит и Джордж Клуни Източник: БГНЕС
Брад Пит и Джордж Клуни са подписали договори да се завърнат в ролите си във новия филм от поредицата „Бандата на Оушън“.
 

Двамата актьори са дългогодишни приятели. За последно двамата участваха заедно в криминалната комедия „Бандата на Оушън 3“ през 2007 г.


Репортаж на Deadline разкри, че те може да се появят на отново заедно на екрана 17 години след излизането на последния им филм.

 

Уебсайтът съобщи, че Пит и Клуни в момента се опитват да накарат Едуард Бергер да подпише договор за режисура на филма.







Въпреки че проектът е в ранен етап и нищо не е потвърдено все още, Deadline предполага, че други звезди от франчайза, включително Мат Деймън, Джулия Робъртс и Кейси Афлек, също може да се присъединят към Пит и Клуни.

 

Преди почти година Клуни обяви бъдещите планове за поредицата, като сподели за сценарий за предстоящ филм в процес на разработка.


Сега се говори, че Клуни и Пит опитват да ухажват Бергер да режисира „Бандата на Оушън 4“.

Бергер е изгряваща звезда. Той режисира военния филм от 2022 г. „На западния фронт нищо ново“, който спечели четири награди „Оскар“.


Съобщава се, че Warner Bros и Smokehouse работят усърдно по продължението на франчайза, което ще бъде първият филм без режисьора Стивън Содърбърг.







През декември 2023 г. Клуни каза на Uproxx, че новият филм има силен сценарий.


Той подсказа, че може да не е точно продължение на предните филми в поредицата и сравни сценария с филма „Да напуснеш играта със стил“ от 1979 г.

 

„Имаме много добър сценарий за нов филм на „Бандата на Оушън“, така че може да направим друг. Всъщност това е страхотен сценарий“, обясни актьорът.

 

Клуни също така реагира на слуховете, че звездите на Барби Марго Роби и Райън Гослинг са избрани за предисторията на филма и ще играят родителите на неговия герой Дани Оушън.

„Марго Роби е моята майка? Винаги съм си го мислил. А Райън Гослинг е моят баща и когато се замислите, има смисъл. Наистина“, посочи той.

 

Последният филм от поредицата „Бандитките на Оушън“ излезе на екран през 2018 г., а Сандра Бълок се превъплъти ролята на сестрата на героя на Клуни.

 

Той за първи път влезе в образа на Дани Оушън заедно с Пит в ролята на Ръсти Райън във филма „Бандата на Оушън“ от 2001 г. и продължението му „Бандата на Оушън 2“ от 2004 г.

Третият им и последен филм от франчайза – „Бандата на Оушън 3“ излезе през 2007 г.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 2268 |06.09.2024 Георги Иванов - Гонзо: На 11 септември ще има Изпълком, на който ще бъде сменен изпълнителният директор . 38| 2978 |06.09.2024 „Това е военно престъпление“: Русия екзекутира невъоръжени украински войници, опитващи да се предадат . 3| 2310 |06.09.2024 Ниагарският водопад грейна с цветовете на българския трикольор . 1| 2396 |06.09.2024 Продължителна суша и в Халкидики: Въведоха режим на водата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads