Реклама / Ads
8| 4094 |27.04.2021 НОВИНИ

В. Дремджиев: Едно време хората слушаха пропагандата с едно ухо. Сега не проверяват фактите

.
Борисов с две думи каза, че връщат мандата и после говори още 15 минути. Това е неговият профил, той може да говори каквото си иска. Дори да приемем, че колегите продъжлават да го излъчват, събаряйки останалата част от програмата си и показвайки неуважение към гостите си, поне след това е нужна проверка на фактите. Това е големият проблем. Хората не могат да гласуват информирано, да знаят какво става в тази държава и на кого да дадат доверието си, ако не им се каже от медиите. Иначе няма смисъл. Връщаме се в онова време преди 10-ти ноември. Но тогава хората знаеха, че слушат пропагандата с едн
 

Това заяви в предаването "Алтернативата" журналистът Веселин Дремджиев.

 

Неговото предаване, което е критично към властта, спря да се излъчва, а като мотив бяха посочени търговски спорове. Не се изключва обаче да става дума за натиск. В крайна сметка проблемът бе разрешен, а предаването - върнато.

 

"Борисов казваше, че протестите от лятото са били опит за преврат. Всъщност превратът успя, но той успя в трите основни медии - bTV, Нова и БНТ. След като е възможно тези три да се включват на живо и да предават картина от Facebook профила на министър-председателят в оставка, който говори като политическо лице, явно, че превратът е успял в медийната му част. А тя е изключително важна за това, което предстои - изборите. Може да не си на власт, но ако имаш лоби в най-големите телевизии, твоето доминантно място е гарантирано, поне до юли", коментира още Дремджиев.

 

"Вярвам, че наистина ще победим накрая. Иначе защо го правим? Какъв е смисълът? Много често гледам децата, младите. Няма начин човек да не се амбицира. От там започна сриването преди изборите - когато студентите и младите останаха вкъщи и гледаха напоителните му изявления. В един момент видяха, че зад страхотните лафове, които ги забавляваха, има друга действителност и започнаха да се осъзнават", посочи още Дремджиев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2859 |27.04.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 18| 3574 |26.04.2021 Мартин Димитров: Тези избори бяха първият леген и водата все още е мръсна. Няма да стане само с едно пране . 0| 2879 |26.04.2021 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 2| 2854 |26.04.2021 Д-р Симидчиев, ДБ: Мнозинството в НС е флуидно и по едни въпроси то е едно, а при други - друго

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads