Реклама / Ads
10| 6318 |13.03.2014 НОВИНИ

Дупничани: Паметник, не затвор за Карастоянови

.
Николай Радев–Отвертката
Четирима адвокати се появиха вчера в полицейското управление в Дупница, за да поемат защитата на арестуваните за убийството на гарда на братя Галеви Николай Радев–Отвертката.
 

Трима от защитниците на Карастоянови са от София, тъй като никой от дупнишката полиция не ги познава, пише Struma.com. В присъствието на адвокатите ще започнат разпитите на задържаните пред съдия.
 

След кървавата баня в бар "Колата", известен като място, където се събирали през годините братята Галеви и техните хора, фаталната Владимира Карастоянова, дъщеря на д-р Иван Карастоянов, е в шок. Момичето е студентка и според нейни близки никога не е гравитирала около убития Отвертката, независимо от неговите набези. Месеци наред Владимира търпяла напъните му да бъде с нея и на финала се оплакала на семейството си. Приятелите на Отвертката пък твърдят, че Владимира и Николай са били гаджета от около две години, въпреки неодобрението на семейството на Владимира. Къде е истината вероятно знае само момичето. Бащата Иван пръв реагирал и пристигнал в заведението, където Отвертката пресрещнал Владимира.

По-късно дошли брат му и баща му. Станал бой пред очите на свидетелите и в боя Отвертката бил наръган. Умрял е от остра кръвозагуба. В същото време приятелите на Радев направиха нещо като клуб на опечалените във Фейсбук и кръстиха групата "Колата ", всички приятели на Отвертката постнаха на стените си негова снимка и черни ленти. Полицията очаква вендета. Скрити постове има около къщата на Карастоянови в Дупница, тъй като се очаква някои от най-близките приятели и роднини на Радев да търсят възмездие. Полицията е разговаряла с час от тях, да не прибягват до никакви действия. Те са предупредени. Според запознати, всички са в дома на Отвертката.

Дупничани на свой ред казвали: Паметник за вечна благодарност заслужават Карастоянови, не затвор, пише пък в. Вяра.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5479 |12.03.2014 Затворничка върна като обвиняем първия заподозрян за убийството на Яна . 3| 5560 |11.03.2014 Не пращат в затвора шофьор, убил бебе на пътя . 2| 5178 |11.03.2014 Втори месец спечелил конкурса за шеф на Бургаския затвор не може да го оглави . 80| 5365 |08.03.2014 Бареков видя Станишев и Борисов в затвора с големи присъди. Скоро!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads