Реклама / Ads
15| 5212 |17.06.2014 НОВИНИ

Ген. Атанасов:Прокуратурата е безконтролна,има дисбаланс на институциите

.
Очаквам утре сутринта да има контракомитет на комитета за защита на Цветан Василев.След като има един известен конфликт, оттук нататък ще сме свидетели на театрални постановки. Банките не обичат шум около тях. Ммисля, че няма да има сериозен срив около банковата система. За да не питаме защо няма оставка, заради това е този шум. Отклоняване общественото внимание е важен похват.Това каза в "Лице в лице" ген. Атанас Атанасов.
 

Инициативният комитет имат своите мотиви. Те са получили финансова подкрепа.Всички тези хора, които имат отношение, да отидат и си сложат спестявания в банката. Мисля, че няма да се стигне до драматизъм в банковата система. Но това е един от силните етюди за отклоняване на вниманието.Проблемът е , че в тази истина се сблъскаха институции.Заеха позии и институциите. Един път Костинброд, един път офиса на Богомил Манчев, сега по същия начин. Трябва да се замислим докъде може да ни доведе този шоурум, включи се в разговора и Румен Петков от АБВ.
 
Това е поредно доказателство, че съдебната система не е реформирана.Прокуратурата да бъде под контрол, липсата на контрол дава възможност за такива случаи.Има дисбаланс на българските институции и. Всеки един прокурор може да аресутва минитър-председателя и министрите.Как може градската прокуратура да образува разследване на президента? Как може ?, зададе тревожни въпроси генералът.

Имаме безконтролна прокурутура. Не се отчита нито в НС, нито пред обществото. Тя е абсолютно безконтролна.Това не е ли фокусът на обществената дискусия ще се занимаваме в чий офис са влезли качулки. За да влязат 13 прокурора в една сграда трябва да намерят оръжието на Бин ладен или труп и половина, каза Петков.

Целият този процес трябва да започне с оставка, защото управляващите партии загубиха изборите.Има политически страх, отсече генералът.

От АВВ говорим за провала в сектора сигурност, икономическата политика, за проблема "Белене".Прокуратурата демонстрира по най-безобразен начин функционално бездействие. Прокуратурата сякаш одобрява начина на гласуване с купуване на гласове,посочи Петков.

БСП и ДПС трябва да отидат заедно в опозиция. Създаденото уж експертно правителство, само изпълняваше поръчки. Ако искаме пък да има реформа в съдебната система - ДПС трябва да е в опозиция, категоричен бе за пореден път генерал Атанасов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5623 |17.06.2014 Жертвите на пътя се увеличават . 11| 4739 |17.06.2014 Плевнелиев пак не дойде в НС за референдума . 17| 4873 |17.06.2014 Реванш: ГЕРБ връчва на Миков картини за недовършен мандат . 15| 5833 |17.06.2014 БНБ: КТБ е с висока ликвидност, функционира нормално

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads