Реклама / Ads
2| 2899 |14.12.2022 НОВИНИ

ГЕРБ искат публично поискана подкрепа с тежки аргументи

.
Тома Биков
Това, че мандатът е на ГЕРБ-СДС, е единственият ви аргумент, за да не подкрепите това правителство, е притеснително. Това означава, че отхвърляте каквато и да било подкрепа на ГЕРБ-СДС при втори и трети мандат.
 

Няма да дадем подкрепа на никого, ако тя не бъде поискана публично и то с тежки и сложни аргументи. Ако сте решили, че е лошо само защото е предложено от нас, поискайте подкрепата ни много тежко, защото иначе няма да получите нищо.

 

 С тези думи Тома Биков (ГЕРБ-СДС) се обърна към лидера на БСП Корнелия Нинова, която по-рано категорично обяви, че няма да подкрепят проектокабинета "Габровски".

 

"Решенията ни са принципни, а не са продиктувани, според личността. Задкулисният модел на управление се мести, според това кой е на власт. Днес може да е Радев, утре президентът Петров, вдругиден премиерът Иванов.

 

Започваме начисто - с чиста политика, с чисти хора, Кога ще видим осъдени или оправдани онези, срещу които подадохме сигнали преди 6 години и стоят на нечие прокурорско бюро?

 

Може ли да стъпим на принципа преди всичко да спасим нацията си да съществува и да кажем, че демографската катастрофа е номер едно? Можем ли да стъпим на принципа, че всеки български гражданин трябва да има достъп до здравеопазване?

 

Образованието - българските учебници трябва да са достъпни, в тях трябва да пише истината за българската история, там да са българските класици, може ли тези учебници да са безплатни в името на децата. Г-н Биков, кой каквито етикети иска да лепи на БСП: статукво, хартиена коалиция. Живеем в демокрация и всеки има право да оценява другия. Най-важно е как ще ни оценяват хората", отговори Корнелия Нинова.

 

Тя призова към разум, национално отговорно поведение и единомислие по ключовите въпроси за българския народ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 3687 |14.12.2022 Цветанов: В момента Борисов не определя правилата на играта, хора от ГЕРБ са унижени . 3| 2952 |14.12.2022 ПП: Проектокабинетът лъха на нафталин от тройната коалиция и от резервната скамейка на ГЕРБ . 1| 2934 |14.12.2022 Андрей Гюров: Ние влязохме в политиката, за да разградим модела ГЕРБ-СДС . 5| 2861 |14.12.2022 Георги Свиленски: ГЕРБ няма да се върнат в политиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads