Реклама / Ads
30| 3794 |22.02.2021 НОВИНИ

Харизанов: Не редя листите на ГЕРБ, номинирал съм Борисов в моя район

.
Георги Харизанов
”Категорично не редя листите на ГЕРБ. Това го казва Цветанов, който напоследък почти не говори истини. Листите се редят от структурите на ГЕРБ в страната. Аз съм номинирал за депутат Бойко Борисов в моя район. Това е моето редене на листи и мен няма да ме видите в листите. Никога не съм спорил с Цветанов.
 

Умишлено иронизирам това, което прави той в момента, и никога не съм иронизирал това, което е правил 18-19 години в ГЕРБ. Цветанов е опасност за ГЕРБ, колкото е опасно на земята да падне астероид. В неговата партия няма политически живец. Лесно е да си силен втори, но е трудно да си първи. Това каза пред БНТ политическият анализатор и член на ГЕРБ Георги Харизнов.


"Борисов в джипката си е запазена марка на самия Борисов. Никой обаче не може да отрече макроиномическата стабилност и стабилността на финансите. Навсякъде по света коронакризата се използва за правене на политика. Не виждам проблем, че днес премиерът на път за Петрич е показал АМ "Струма" на ген. Мутафчийски", добави още той.


"Козът на ГЕРБ в тези избори ще са резултатите. Нито една партия не е постигала такива резултати като ГЕРБ. Много хора се опитват да се покатерят на стълбата, нападайки Борисов. За мен не е загадка какво ще се случи преди изборите, а какво ще се случи след изборите - кои и колко партии ще влязат в парламента. И в момента ГЕРБ показва отлични резултати, като категорично се справя с коронакризата - и медицинската, и икономическата.


Има червена линия след изборите, която ГЕРБ никога няма да прекрачи. Това е БСП.


Нека видим кои партии ще влязат в НС. Това ще решат избирателите. Аз съм съгласен и одобрявам много от исканията на градската десница и съм го казвал. Много наши идеи съвпадат с техните. Единственото, за което не бях съгласен с тях, е, че правителството трябва да подаде оставка. Иначе те имат много добри и конкретни идеи", завърши той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4336 |22.02.2021 От „Репортери без граници“ призовават журналистите в България да не допускат премиерът да ограничава медийната свобода . 21| 3979 |21.02.2021 Атанас Зафиров: Опция като управление на БСП с ГЕРБ не съществува. Социалистите ще водим позитивна кампания . 31| 3783 |10.02.2021 Политологът доц. Инджов: Социалистите са огладнели за власт . 22| 5276 |10.02.2021 Дипломатът Симеон Николов: Листите за парламента се редят по позната бг-рецепта и бг-манталитет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads