Реклама / Ads
8| 3804 |08.04.2023 НОВИНИ

Холивуд: Доротея Толева партнира на Том Круз в „Мисията невъзможна 7“

.
„Мисията невъзможна 7”
„Моят агент ми звънна спешно и ми каза, трябва да направиш прослушване за един филм, имаш четири часа, ще можеш ли. Аз обичам да приемам нови предизвикателства и реших да се пробвам. После ми звънна кастинг режисьорката, тя ми каза, че ще е за „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“, че съм избрана, но аз всъщност не знаех, че се явявам за това, докато ме кастваха. И когато пристигнах в Абу Даби, имаше много сериозна организация.
 

Влизам в хотела и ми взеха 3 PCR теста докато си вляза в стаята от летището.“ Това сподели за зрителите на Euronews Bulgaria актрисата Доротея Толева, част от актьорския състав на „Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“.

 

Ето още от нейния разказ:

 

"Бяха ни казали, че ще ни извикат пак да доснимаме, след цикълът в Абу Даби и Лондон, после започнах да снимам в един български проект, голям сериал със сериозна ангажираност, но предупредих, че ще трябва да напускам от време на време. Извикаха ме в действително още 2-3 пъти за снимки. Беше в края на лятото, в Бирмингам. Аз живях в Лондон и отидох 2-3 дена по-рано да си видя приятелите, но малшанс, пътувах с болен пътник в самолета, и когато отидох, буквите ми се сливаха. Чакаше ме колата, която трябва да ме вземе, но не отидох на снимките, защото бях болна. И си казах "това е животът". Но следващата година юни месец пак ми звъннаха.


Аз смятам, че всеки актьор в моята позиция, който се опита да работи в чуждестранни проекти, ще ме разбере. За да си конкурентен на този пазар, трябва да владееш един добър английски, който е достатъчно разбираем и добър,за да може да си сред най-добрите. Това е ежедневна работа. Аз свалям шапка на всички български актьори, които играят въпреки това. Аз съм сигурен, че всички от тези актьори, които играят на високо ниво, тренират всеки ден.


Срещата с Том Круз - първата беше, когато пристигнахме в Абу Даби. Асистент-режисьорът ни каза, че ще започнем с нашата сцена. Ние бяхме шпиони. Той ни събра и ни се извини, че не е започнал с нас снимките. Ние все пак сме актьори епизодици, не сме големи имена. Но имаше доста голям респект към всеки един от нас. В моята сцена с Том Круз, правихме я няколко часа, въпреки, че не беше супер сложна. Но той след всеки дубъл ми казваше, Доротея - страхотна си, не променяй нищо, искам да го направиш по същия начин. Той се стараеше всички да се чувстват комфортно на терена. Беше страхотен. Сложните каскади той сам си ги правеше. Той е много екстремен. Всъщност идваше в някои от дните на снимките със самолет, той си го управляваше, кацаше и така.


Постоянството е нещо, което може да те доведе до успех. Няма невъзможни неща. Не може да чакаш успехът, трябва да си постоянен.


Аз мога да кажа като човек, който е имал възможност да се развива в чужбина, че платформата "Bulgaria wants you" предоставя реални възможности на хората, които искат да се развиват у нас. Това наистина е тяхна мисия."

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4104 |08.04.2023 Експертът К. Манов: ”Бълха ухапала” „Лукойл“ с новата глоба в пленената ни държава . 14| 3306 |08.04.2023 Александър Симов: Изчегъртването не успя, политически кабинет ще бъде отхвърлен . 36| 6034 |08.04.2023 Киев: 40 000 украински войници чакат сигнал за настъпление . 11| 3005 |08.04.2023 Официално: Влиза в сила забраната за достъп на руски кораби до българските пристанища

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads