Реклама / Ads
37| 24448 |19.08.2021 НОВИНИ

Христо Иванов: Косата на Тошко Йорданов пониква обратно, надявам се ИТН да се осъзнаят

.
Христо Иванов
Ако трябва с полушега да отговоря - жегите спряха, дойде по-хладно време, в което се мисли по-добре, косата на Тошко Йорданов гледам, че е започнала да пониква обратно и се надявам с течение на времето колегите от ”Има такъв народ” ще оценят необходимостта страната да има редовно правителство извън ГЕРБ и ДПС.
 

Това заяви председателят на ПГ "Демократична България" Христо Иванов пред екипЕвроком в парламента за вчерашното изявление на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов, че ще са конструктивна опозиция и за надеждите за съставяне на редовно правителство с третия мандат.


"Това е въпрос на отговорност, не е въпрос на емоции, на сърдене. Въпрос на диалог, на намиране на формула и на изработване на тази формула. Тези неща ги подцениха те на етапа на първия мандат, сега е време да подходим професионално политически да осигурим управление на страната. Оставам с надеждата, че здравият разум в крайна сметка ще започне да действа.", добави той.


"Пътят към тях е осъзнаването, че не са вече шоу, а са отговорни политици. Абсолютно безотговорно би било да хвърлим страната към избори. И нека никой не остава с погрешно впечатление, ние от "Демократична България" от избори не се боим, това за нас е като "риба във вода", но е безотговорно по отношение на страната и кризите, пред които сме изправени. Надявам се, че особено ако президентът постъпи мъдро и даде малко повече време до връчването на втория мандат, ще осъзнаят своята отговорност.", посочи още Христо Иванов.


По-рано обаче стана ясно, че вторият мандат ще бъде връчен още утре на ГЕРБ-СДС. От ГЕРБ-СДС многократно заявиха, че веднага ще го върнат. Така останалите партии имат по-малко време да се разберат по между си за реализирането на третия мандат и съставянето на редовен кабинет.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3255 |19.08.2021 Христо Стоичков с подкрепа към ЦСКА София преди днешния сблъсък . 12| 3358 |18.08.2021 Христо Иванов: Третият мандат трябва да се реализира в рамките на партиите извън ГЕРБ и ДПС . 4| 3289 |18.08.2021 Христо Иванов: Трябва да има консултации при президента и между втория и третия мандат . 18| 3844 |17.08.2021 Христо Иванов: Време е да престанем с детинщините

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads