Реклама / Ads
7| 19963 |30.06.2024 ГЛАСЪТ

Инквизицията е жива, възкресиха я МРРБ и АПИ по трасето Ботевград - Мездра

.
Ето тези хора "сътвориха" пътния хаос по трасето Ботевград - Мездра...
Пътувам на 30.06.2024 г., неделя. Шок и ужас! Трябва да стигна до Вършец, Берковица и Монтана. Трябва? Сигурно в Газа след израелска въздушна атака е по-нормално движението. Колони, задръствания в села, където никой не си е мръднал пръста да постави табела, табелка, табелчица. Объркани шофьори псуват на майка всички управници от най-горе до най-долу. Тук-там бачкатори със силен тен и жълти елеци пият бира в жегата и никой не ебава да работи в ремонтните участъци.
 

Не се мяркат и пътни полицаи, сигурно спотаени на специални места, за да конфискуват някоя и друга кола и да заслужат похвала от началството.

 

Това не е просто идиотщина, това е терор срещу населението. Това е инквизиция. Присъда.

 

На 20.06.24 г. МРРБ определило обходните маршрути заради ремонта на пътя Ботевград – Мездра.

 

Ето какво съобщение са пуснали до медиите от МРРБ на 20 юни. При изпълнението на строителните работи на участъка Лютидол - п. в. "Новачене" движението ще може да се осъществява по път III-161 Ребърково - Лютидол - Ботевград или по общинския път Типченица - Липница - Новачене. От пътен възел "Новачене" до етапната връзка при км 192+140 движението ще е по новоизградения четирилентов път I-1.

 

Като обходни маршрути шофьорите ще могат да използват и други републикански пътища, като спазват действащата за тях постоянна организация на движение.

 

В срещата още участваха народните представители Росица Кирова, Румен Христов, Вера Александрова, Димитър Аврамов и Любен Иванов. В нея се включиха също директорът на Главна дирекция "Национална полиция" главен комисар Атанас Илков, главен инспектор Лъчезар Близнаков от "Пътна полиция", инж. Йордан Вълчев и инж. Стоян Николов от Управителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура".


.
Това обяснява всичко, нали?...

 

Те пишат: ремонт на пътя Ботевград – Мездра. Без да споменават, че това засяга движението към Видин, Враца, Монтана, Берковица и десетки селища в района.

 

Не знам дали някой е разбрал нещо, но имената на „загрижените“, „отговорните“ и „важните особи“ са ясни. Тези десетина човека трябва да бъдат натоварени на автобус, камион или микробус и да бъдат прекарани поне три пъти по въпросния маршрут, за да видят какво чудо са сътворили. Някой нещо им докладвал и обяснил и те се съгласили, защото нищо не разбират. Просто са ги излъгали, а те дори не са проверили за какво става дума.

.

„Продуктът“, който МРРБ, АПИ и политици са натрапили на българите е: некачествен, подигравка, издевателство, нахалство, опасен, безобразен, идиотски, отвратителен, малоумен, зловреден, непонятен, свинщина…

 

Как да ги нарече човек? Същите не могат да кажат кога и въобще дали някой ден ще заработят и трите тунела по т.нар. магистрала „Хемус“. С това вече свикнахме, загинаха хора, тапите са всеки ден, хаосът е тотален. Но на кой му пука?

 

На 29 юни при тунел Траянови врата на АМ „Тракия“ опашката бе 10 километра.

 

От седмици 15 села в Павликенско са без вода в 40-градусовите жеги.

 

България продължава да е в „сивия“ списък на държавите, които перат пари и нарушават международните правила. Само три страни в Европа са в този списък.

 

Заповядайте в България, страната на розите и големите природни красоти. Само дето не е ясно, как се стига до тях.

 

Емил Азар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 9928 |28.06.2024 Шоуто на инспектор Жак Клузо в НС: Брендо бил трети в двуместен самолет, обръчът се затяга и други смешки . 28| 11742 |25.06.2024 Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин! . 21| 7755 |20.06.2024 Хвалипръцковци в атака: Няколко факта около българското „величие“ днес . 18| 14742 |19.06.2024 Политици готови да умрат за България! Хайде, де – кога, къде?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads