Реклама / Ads
113| 11417 |16.01.2016 НОВИНИ

Ал. Йорданов: Комунистически фамилии са превзели управленските стълбици на държавата

.
Александър Йорданов
Представящи се за десни политици се гордеят със своето членство в БКП, вместо да се срамуват.Винаги за едни ще има запазени места по върховете, а други ще опъват каиша. Бившият председател на НС Александър Йорданов визира Мая манолова, Борис Велчев и Ирина Бокова.
 
Кюстендилката Мая Манолова – внучка на секретаря на държавния глава Тодор Живков д-р Никола Манолов и усмихнат член на БСП, е омбудсман и се грижи за гражданските ни права – пример за чудна българска демокрация, коментира в социалната мрежа общественикът и политик Александър Йорданов.

Ето какво още написа бившият председател на парламента по темата: „Борис Велчев, бивш главен прокурор и председател на Правния съвет на президента Георги Първанов, син на член на ЦК на БКП и внук на член на Политбюро на БКП, бе избран за председател на

Представящи се за десни и десноцентристи се гордеят със своето членство в БКП. Уникално, но факт. Не се срамуват, не смятат, че са „подлъгани” дори. Гордеят се! Днес назначения на лица от стабилни комунистически номенклатурни фамилии има навсякъде по управленските стълбици на държавата. На 25-ата година от началото на демокрацията България е разделена отново: наследниците на комунистите са тези, които единствено имат качествата да ни управляват. Останалите граждани са просто народът, който, както и да гласува, все тях избира. А иначе си имаме всичко – и народняци, и реформатори, и националисти, и социалисти. Но всички те – заедно и поотделно, тласкат и към върховете на управлението все лица от стари комунистически номенклатурни фамилии. Местните избори направо бяха връх в това отношение. Всичко ни е наред. Но има едни, за които винаги „там, горе“ има запазени места и други, които опъват каиша и едва връзват двата края – с мисъл дано тази зима да е по-топла“, пише още Йорданов.

„Има ли талантливи и можещи хора извън старите комунистически фамилии? Има ги и всеки знае, че ги има. Но тях ги няма в управлението на държавата. На тях им е отредена ролята да подкрепят – демокрацията, реформите, пътищата и магистралите, дори новия завод за преработка на боклук. Да подкрепят решенията на тези, които управляват. Чудна е нашата демокрация, чудни са и нашите демократи. На път са да ни накарат да съжаляваме, че родителите ни, а ние, не сме били комунисти“, категоричен е Йорданов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5631 |09.01.2016 Асен Йорданов: Стоименов е убит заради наркотици . 59| 11508 |24.12.2015 А. Йорданов: Боже, боже, какво доживяхме, боже! . 39| 4771 |24.11.2015 Ал. Йорданов: Русия има интерес от конфликти . 6| 4571 |31.10.2015 Емануил Йорданов: Въпросът кой стреля срещу Алексей е за врачки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads