Реклама / Ads
23| 5494 |25.04.2010 НОВИНИ

Ил. Йотова: Близките на Станишев ще го предадат

.
Илияна Йотова
Сергей Станишев ще бъде предаден от най-близките хора в обкръжението му. Такова бъдеще предрече за лидера на БСП евродепутатът Илияна Йотова, цитирана от PRO.BG. „Не просто предполагам, а знам, че ще е така”, категорична бе тя.
 
Според евродепутата принципно стои въпросът дали трябва да има смяна на върха в БСП. Трябва да има конгрес преди лятната ваканция, за да се избере човек, който да обедини партията.

"На БСП е необходим човек с харизма. Ако има такъв извънреден конгрес и ако Сергей се яви и повечето го припознаят като свой лидер, трябва да се затворят всички врати на конфронтацията", твърди Илияна Йотова. Според нея предстоят двете най-мръсни кампании в целия преход.

В средите на червената партия се разпространява подписка за свикване на извънреден конгрес, потвърди Йотова. „Не разбрах от кого тръгва тази подписка. За съжаление в момента лицемерието в БСП е взело връх", заяви още Йотова и допълни, че има хора, които едновременно пеят „Осанна" на председателя и м същото време си плетат малките кошнички с постове.

По повод вчерашните изказвания на Янаки Стоилов и предвижданията му, че БСП ще загуби местните избори, Йотова заяви: ”Янаки Стоилов носи най-голямата отговорност за това и когато казва тези думи, не знам към кого ги адресира. Смятам, че когато човек отива на едно състезание, не трябва предварително да мисли, че ще е победен”.

По повод новосъздаденото „Движение 21” на Татяна Дончева и коментарите, че то ще разцепи БСП, Илияна Йотова бе категорична: „С Татяна не сме се виждали от половин година. Но не защото сме скарани, просто нямаме време. Не искам да говоря за това, което тя прави, преди да съм я чула. Защото от това, което се появи по медиите, движението ми изглежда някак несресано, неподредено”.
Част от хората, които видях там, и в момента са част от Изпълнителното бюро на БСП. Най-лесно е обаче да отречеш нещо, искам първо да разговарям с Дончева и тогава ще мога да коментирам повече, поясни Йотова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4597 |23.04.2010 Главният прокурор проверява доклад за Станишев . 26| 4893 |22.04.2010 Станишев четял „Анти-Станишев” като нощно четиво? . 2| 4936 |22.04.2010 Т. Веков: Странна е емоцията на Станишев . 8| 6222 |21.04.2010 Всички сделки на кабинета "Станишев" са за прокурор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads