Реклама / Ads
19| 6893 |02.08.2020 НОВИНИ

Иван Иванов: Полицията ме задържа, защото разлепихме стикери ””БНТ - 60 години московска пропаганда”

.
Снощи участвах с няколко души в акция, при която разлепихме по колите на БНТ стикери с надпис ”БНТ - 60 години московска пропаганда”. Бях задържан от полицията за проверка, която беше малко смешна, защото акцията не е повредила чужда собственост, още повече пък тази собственост е обществена, а БНТ е в обществен интерес ... уж.
 

Причината да направим това е една - от 60 години тази медия, финансирана с пари на българския данъкоплатец, обслужва пропагандно лъжите на Москва и руската политика. Това забравят да кажат БНТ, когато ни навират своята велика 60 годишнина вече няколко месеца ...


Те забравиха да кажатт, че БНТ е медията, която лъжеше за Чернобил, забравиха да кажат как лъжеха за "успехите" за "светлото бъдеще", за "дружбата" със СССР.
Забравиха да кажат как лъжеха за историята, как криеха престъпленията на платените от Кремъл терористи, атентатите, убийствата, концлагерите ...


БНТ забравиха да кажат как криеха за екологичните бедствия като обгазяването на Русе с хлор през 80-те, за реалната престъпност, за фалиращия соц.
Те забравиха да кажат как подкрепяха бездуховността, преследването на християните, преименуването на мюсюлманите, Възродителния процес.


Това е медията която продължава да излъчва 2-3 пъти годишно отдавна доказания фалшификат "Време разделно" - поръчков роман и филм (поръчан от БКП), чиято единствена цел е да посее вражда между българи и турци, да обслужи Възродителния процес, Голямата екскурзия и да представи българите като същества дойстойни единствено да бъдат безропотно клани и насилвани. Световната критика отдавна е класирала романа на Антон Дончев като пропагандно произведение и той - същия, който е в борда на едрия строител на държавните пътища Трейс, е кръгла нула на Запад от Драгоман. Никой.


Ден през ден БНТ дава думата на разпространители на лъжите на Кремъл като Иво Христов, Искра Баева, агенти на ДС. На 2 май 2020 Георги Любенов в предаването "Денят започва" представи агента Боян Чуков като "известен анализатор" и "експерт по международна и национална сигурност", спеставяйки факта, че той е агет на "Първо главно управление" на ДС с псевдоним Галицин. ДС, които са "филиал на КГБ", по уверения на самия Тодор Живков пред съветските другари. Любенов не само, че скри този факт но и възторжено посрещаше дивотиите на Чуков, които хвърлиха вината за пандемията на "федералния резерв" (?!) Любенов, ведро, с ентусиазъм му вдигаше топката, та да може агентът да си развие лъжливата теза. Това е грозно престъпление срещу България и обществото - да допуснеш, да съдействаш, очевидно съзнателно, на един лъжец да заблуждава хората за това опасно заболяване.


БНТ и днес крие от нас много истини. Те мълчат за Доган (агент на ДС), за Пеевски, за престъпленията на Гешев, лъжите на Борисов, за едрите олигарси и крадци, обслужват и днес властта, както и преди.
БНТ крие и за масовата пропаганда на Кремъл в медии и социални мрежи, с които ни заливат не само платените тролове на политическите партии, но и троловете на Москва, добили вече световна известност.


Въобще БНТ е пример за тоталното нарочно безхаберие на държавата по отношение на този сериозен проблем, по отношение на това информационно бедствие, в което живеят българите. Едно сравнение - във Финландия децата от началните класове до студентската скамейка са обучавани да разпознават какво е това пропаганда на Москва, фалшива новина, активно мероприятие. Българите са целенасочено и брутално дезинформирани, лъгани и манипулирани от стотици медии, малки и големи, от легиони тролове, СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ИНСТИТУЦИИТЕ, които са призвани да ни предпазват от това, които се издържат от нашите данъци.


Чува се, че Кошлуков - човекът на Пеевски, се готви да изгони Горан Благоев един от най-почтените и качествени журналисти и публицисти в България. Защо ли? Не е ли защото Горан Благоев през годините стана неудобен на Москва и нейната пропаганда с историческата истина, която защитава? Или пък защото стана твърде неудобен на Светия синод на ченгетата? Каквато и да е причината, ако наистина Горан Благоев си замине, ще изчезна голяма част от малкото чест и достойнство в тази "обществена" медия ...

 

Иван Иванов, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 47| 7847 |02.08.2020 Нечувано! Цяла нощ полицията държи „под арест“ буса на майките, ченгета се нахвърлиха върху децата на една от тях . 26| 7977 |01.08.2020 Вера Иванова пред Фрог: Никой от полицаите не се интересува как са децата в буса . 26| 7942 |01.08.2020 Патова ситуация! Полицията блокира буса на майките от „Системата ни убива“ до СУ . 15| 5319 |01.08.2020 Полицията се зарече да не пуска протестиращи до АМ ”Тракия”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads