Реклама / Ads
8| 10763 |25.01.2023 НОВИНИ

Журналистката Ирина Асиова-Диамант за Nexo, Гешев, изборите и аналоговите хора

.
Ирина Асиова-Диамант
Гледах Тони Nexoто, а сега гледам и реакциите. Те винаги са по-интересни и по-показателни от самия причинител на скандала. От едната страна на огневата линия се чуват възторжени възгласи: Урааааа, да живей, бг мафията си намери майстора. Са ше видите вие, аналогови гадове, като ви се стовари цялата мощ на брилянтните IT умове.
 

От вражеските окопи пък доволно потриват ръце, защото сценаристите добре познават публиката си и знаят, че у нас се харчат простичките сюжетчета. Значи взимаш един млад, видимо доволен от живота и живеещ в чужбина българин, защото нищо не дразни повече от именно млад, видимо доволен от живота и живеещ в чужбина българин,  пускаш на мах жълто-кафявите парцали да бълват за всичките му прилежащи миски, яхти и вили, правиш го дарител на противниковата партия, поръсваш с щипка американско правосъдие, туриш и малко тероризъм да подлюти, после пускаш аналоговите тъпунг$ри Сийка и Каскета с наистина адски т&пите си аналогови физиономии да обясняват от телевизора как са сгащили тия безобразно забогатели типчета и седиш и чакаш да втаса. 

 

И ето няколко дни по-късно помията шупва и потича по всички канали. 

 

Сега да ви кажа какво всъщност ще стане. Баба ви на село регистрира с телевизора си едно единствено нещо: и тия са като ония. По-добре да си гласувам за ония. Защото баба ви, да ме прощавате, е дълбоко аналогов човек. Звъннете и я питайте какво е крипто милионер. Как какво, бе баби?! Нещо, което нощем излиза от криптата, бабуджер му викат в нашия край. Баби ви, хич вече няма вяра на такива младички, загладенки момчета, дето не си казват местонахождението. Я Бо$ко как обикаля с джипката и ни гушка аналогово. И ни краде аналогово. Като хората. С пачки и кюлчета. Тва крипто, баби, щом ни се яде, ни се пие, не ми го фали. А баба ви, не знам дали сте разбрали е голяма електорална сила. Кой на море, кой на гурбет, баба си гласува. Еле па с хартия, няма сила да я спре. 

 

Ееееее, ма ше видите сега вие, дерат се от другия лагер, като го намагнитят Геше$та. Да, Бе! Каскета ще му накривят. Антони и той като Божков, много наежен ще се бори на страната на доброто, но ще му мине, ще се качи на яхтата и ще отплава. И ще остави тази клета територия на нейните аналогови измиращи граждани и аналогово крадящи тулупи. Това е цивилизационна принадлежност, генетичен код. Природа, баби, не можеш да се бориш с нея.  

 

П. С. Всъщност може. Но аналогово.

 

Facebook, Ирина Асиова-Диамант, журналист




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2849 |21.10.2022 Руският съд разпореди арест на журналистката Марина Овсянникова . 0| 13638 |10.09.2022 Лют скандал между Радостин Василев и журналистката Соня Колтуклиева по ”ЕвроДикоф” . 0| 2882 |06.08.2022 Журналистката Йовка Йовчева се нуждае от лечение . 0| 3297 |18.07.2022 Почина журналистката Бояна Ушева, сестра на Тео Ушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads