Реклама / Ads
6| 6362 |17.08.2023 НОВИНИ

Журналистът Григор Лилов със своя версия за убийството на Алексей Петров

.
Григор Лилов
Аман от глупостите на колеги, спецове, МВР и прокуратура. Алексей Петров е бил само с една жена, о, не, ще се поправим, сбъркахме - бил освен с нея и с трима охранители, там редовно намиращата се в отлична физическа форма бивша барета бягал с нея крос (възраст на спътницата - 48 години), ох, сбъркахме, не бягал крос, а там се разхождал редовно, простреляната жена се развикала за помощ и я чули, ох, не я чули, но тя, берейки душа, позвънила на тел. 112.

Берейки душа и прекрачвайки през прага на смъртта описала нападателя, тя била треньорка по тенис (в качеството си на директор и основен ръководител на ключови дружества на Алексей Петров!) и т.н., и т.н., и т.н. бръщолевения...

 

Ами продължавайте, дами и господа службаши, с тази ваша "професионална" експертиза! За да ви видим колко сте "способни" от една страна, а от друга - какво се опитвате да скриете..

 

Фактите!

 

Човек с толкова покушения срещу него не мърда дори до тоалетната без охрана, навсякъде ходи с бронирана жилетка (и сега е бил, за което се мълчи). И затова за най-сигурно е застрелян в главата - в окото, докато спътницата му е простреляна, така да се каже, обичайно - в гърдите.

 

- И никакви охранители не е имало край тях, защото неговите са супер професионалисти - бивши червени барети, натренирвани редовно в израелски и западни школи до реакции на автоматизъм и щяха незабавно да открият стрелба и започнат преследване. И няма как жената да е "видяла" убиеца, а те - не, няма как умиращата от раната жена да е позвънила на 112, а те да не са!

 

Трактора и спътницата му са убити на разстояние само десетки метри от ресторант "Воденицата", както вече ви съобщих в предишния пост. Изстрели не са чути - било е със заглушител. Не са чути, защото на паркинга на това много елитно заведение винаги има пазачи и щяха веднага да сигнализират.

 

- По моя информация двамата са обядвали там и по едно време решили да се поразходят, прекъсвайки обяда. И понеже се забавили, започнали да ги търсят

Останалото ви е известно.

 

Такава "разходка" - инцидентно мръдване встрани, може да има едно-единствено обяснение - някаква конспиративна среща с някого (мъж или жена), който не трябва да се знае от никой друг и да се види от когото и да е било с кои се среща.

 

"Воденицата" е много удобно място като предлог за такава среща. Тя е с много добра кухня и прекрасно обслужване, пълна е с елитни клиенти - политици, много едри бизнесмени, чуждестранни мениджъри и дипломати, така че присъствието на Алексей Петров въобще няма как да направи впечатление... И гората стъпва на прага й, както се казва. Мърдаш за малко навън в нея с дясната ти ръка в бизнеса - или сте предали "нещото", или сте получили указанията и се завръщаш - ни лук ял, ни лук мирисал.

 

Този път връщането не се състоя.

 

По-лесният отговор според мен е "защо". По-трудният е от кого.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 3958 |16.08.2023 Журналистът Йово Николов: Алексей Петров е от хората, които не умират в леглото си . 42| 3010 |15.08.2023 Журналистът Христо Грозев дал сигнал за арестуваните българи в Лондон . 0| 2701 |15.08.2023 На 75-годишна възраст почина журналистът Вечеслав Тунев . 0| 2669 |06.08.2023 Григор Димитров отпадна на полуфинал във Вашингтон

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads